Advertorial Economie

Sapori da Stefano laat je genieten van de Italiaanse keuken

Voor authentiek en dagelijks vers bereid eten, kun je terecht bij Stefano en Giulia, eigenaren van Sapori da Stefano. Voor huisgemaakte pasta’s, desserts en vele andere gerechten ben je bij Sapori da Stefano aan het juiste adres. Door de huiselijke en pure Italiaanse sfeer in de trattoria waan je je voor even in Italië.

Stefano en Giulia, beiden oorspronkelijk uit Sardinië afkomstig, kennen het klappen van de zweep. Jarenlang werkten zij in het familiebedrijf in Leiden. Zij verhuisden naar Kerk en Zanen omdat dit de ideale plek was om met hun kinderen te gaan wonen. Vervolgens hebben zij hier hun eigen trattoria geopend, Sapori da Stefano. Een trattoria is een Italiaanse eetgelegenheid.

Het bleek een goede zet te zijn, de winkel en pizzeria is uitgegroeid tot een enorm succes. “Er is écht behoefte aan verse en gezonde maaltijden”, vertelt Giulia. “Hier komen gasten langs voor een heerlijke authentieke pizza, focaccia’s en huisgemaakte broden uit onze houtoven.“

WijnSpijs wandeling
Sapori da Stefano doet ook mee aan de WijnSpijs wandeling van 7 april. “Wij kijken er erg naar uit! Sinds deze week zijn alle kaarten uitverkocht. Er doen zo’n 180 mensen mee aan de wandeling. Tijdens de WijnSpijs wandeling bezoek je zes restaurants waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Als er nog meer animo is zou het leuk zijn als we het over een paar maanden nog eens over kunnen doen.”

Italië in je eigen keuken
Voor diegene die thuis Italiaans willen koken, zijn er bij Stefano en Giulia echte Italiaanse producten in de winkel te koop. “Dit begon heel klein, maar er is steeds meer vraag naar”, aldus Giulia.

Naast heerlijke Italiaanse gerechten en dranken om af te halen kun je bij Stefano da Sapori natuurlijk ook een snelle hap nuttigen in de trattoria. Bij mooi weer gaat het terras open. “Dat zit dan al snel vol met Alphense gasten.”, vult Stefano aan. 

Italiaans eten tijdens het Zomerspektakel
Tijdens het Zomerspektakel biedt Sapori da Stefano de bezoekers een stukje Italië aan den Rijn met heerlijke Italiaanse gerechten. Je kunt onder andere genieten van pizza’s, pasta’s en diverse belegde panini’s. Speciaal voor het Zomerspektakel serveert Sapori da Stefano op het festival een heerlijke cocktail Spritz.

Trattoria Sapori da Stefano, Noorderkeerkring 10, 2408 GZ Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?

Advertorial Evenementen vandaag 12:39

MidWeekConcert van de NMSA

Op woensdag 4 maart kun je genieten van een zeer gevarieerd muzikaal programma tijdens het MidWeekConcert van de Nieuwe Muziekschool Alphen.

Blog Opinie vandaag 11:50

Alleen ARC voetbalt komend weekeinde

Van de Alphense clubs komt komend weekeinde alleen ARC in actie. Mark Evers en zijn mannen gaan in Barendrecht voetballen tegen Smitshoek. ARC en Smitshoek zijn tot heden volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

Algemeen vandaag 11:07

“Ik voel me zeker geen held”

Op woensdag 12 februari duwde Alphenaar Tommy Heineman (27) een vrouw (87) zachtjes de vangrail in toen hij zag dat de vrouw onwel was geworden achter het stuur. Bij ons doet hij, samen met medebetrokkene Mark Vollbregt (37), eenmalig zijn verhaal.

Gemeente vandaag 10:31

Enkele bomen weg ter hoogte van Kromme Aar

Aan beide zijden van de Kromme Aar start dit jaar de realisatie van de laatste bouwblokken voor het Stadshart Lage Zijde. Vooruitlopend op de bouw worden werkzaamheden in het groen uitgevoerd.