Advertorial Economie

Sapori da Stefano laat je genieten van de Italiaanse keuken

Voor authentiek en dagelijks vers bereid eten, kun je terecht bij Stefano en Giulia, eigenaren van Sapori da Stefano. Voor huisgemaakte pasta’s, desserts en vele andere gerechten ben je bij Sapori da Stefano aan het juiste adres. Door de huiselijke en pure Italiaanse sfeer in de trattoria waan je je voor even in Italië.

Stefano en Giulia, beiden oorspronkelijk uit Sardinië afkomstig, kennen het klappen van de zweep. Jarenlang werkten zij in het familiebedrijf in Leiden. Zij verhuisden naar Kerk en Zanen omdat dit de ideale plek was om met hun kinderen te gaan wonen. Vervolgens hebben zij hier hun eigen trattoria geopend, Sapori da Stefano. Een trattoria is een Italiaanse eetgelegenheid.

Het bleek een goede zet te zijn, de winkel en pizzeria is uitgegroeid tot een enorm succes. “Er is écht behoefte aan verse en gezonde maaltijden”, vertelt Giulia. “Hier komen gasten langs voor een heerlijke authentieke pizza, focaccia’s en huisgemaakte broden uit onze houtoven.“

WijnSpijs wandeling
Sapori da Stefano doet ook mee aan de WijnSpijs wandeling van 7 april. “Wij kijken er erg naar uit! Sinds deze week zijn alle kaarten uitverkocht. Er doen zo’n 180 mensen mee aan de wandeling. Tijdens de WijnSpijs wandeling bezoek je zes restaurants waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Als er nog meer animo is zou het leuk zijn als we het over een paar maanden nog eens over kunnen doen.”

Italië in je eigen keuken
Voor diegene die thuis Italiaans willen koken, zijn er bij Stefano en Giulia echte Italiaanse producten in de winkel te koop. “Dit begon heel klein, maar er is steeds meer vraag naar”, aldus Giulia.

Naast heerlijke Italiaanse gerechten en dranken om af te halen kun je bij Stefano da Sapori natuurlijk ook een snelle hap nuttigen in de trattoria. Bij mooi weer gaat het terras open. “Dat zit dan al snel vol met Alphense gasten.”, vult Stefano aan. 

Italiaans eten tijdens het Zomerspektakel
Tijdens het Zomerspektakel biedt Sapori da Stefano de bezoekers een stukje Italië aan den Rijn met heerlijke Italiaanse gerechten. Je kunt onder andere genieten van pizza’s, pasta’s en diverse belegde panini’s. Speciaal voor het Zomerspektakel serveert Sapori da Stefano op het festival een heerlijke cocktail Spritz.

Trattoria Sapori da Stefano, Noorderkeerkring 10, 2408 GZ Alphen aan den Rijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.