De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

Saté 10-daagse bij De Beren

Op maandag 7 oktober is de Saté 10-daagse van start gegaan bij restaurant De Beren Alphen aan den Rijn. Voor maar € 10,50 kun je genieten van de lekkerste saté. Profiteer jij mee van deze actie?

Maar liefst 10 dagen lang staat de saté centraal bij De Beren Alphen aan den Rijn, een ware streetfood klassieker. Tot en met woensdag 16 oktober kun je voor maar € 10,50 genieten van de saté bij De Beren Alphen aan den Rijn. Bij dit menu kun je kiezen uit 3 stokjes varkenshaas- of kipsaté of 4 stokjes vegetarische saté. De saté wordt uiteraard geserveerd met frites naar keuze en een frisse rauwkostsalade.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 13:19

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden. 

Gemeente vandaag 11:50

Proef Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Wie een huis of bedrijfspand laat bouwen, stelt eisen aan de uitvoering. Zoals een laag energieverbruik en een juiste luchtvochtigheid. Bij oplevering kan blijken dat deze eisen niet altijd goed zijn uitgevoerd. Klanten kunnen last krijgen van gebreken als een constructiefout, brandonveilige situatie, lekkage of slecht functionerende ventilatie.

Gemeente vandaag 10:35

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen op de mat

Eind februari ontvang je het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen 2020. Heb je vragen of twijfel je of jouw WOZ-waarde klopt? Neem dan contact op met één van de taxateurs van de gemeente Alphen aan den Rijn.