Archieffoto

Save the date: 13 maart 2022 vindt de 20 van Alphen plaats

Na een jaar afwezigheid keert de 20 van Alphen in 2022 weer terug. De organisatie is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomende editie op 13 maart 2022. Dus noteer de datum alvast in je agenda!

In maart dit jaar werd er voor het eerst sinds 1953 een editie van de 20 van Alphen afgelast. Vanwege de situatie en onzekerheid rondom de coronamaatregelen werd toen een paar maanden voorafgaand aan het evenement besloten om het af te gelasten. Maar in 2022 keert het jaarlijkse hardloopevenement weer terug. Op 13 maart 2022 zal de 56e editie van de 20 van Alphen worden georganiseerd.

Ben jij van plan om mee te doen met de 20 van Alphen? Houd Alphens.nl en de website en socials van de 20 van Alphen dan in de gaten. De inschrijving start binnenkort en er staan leuke nieuwe ontwikkelingen op de planning.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 16:21

Let op: de eikenprocessierups is er weer

De eerste eikenprocessierupsen zijn weer aangetroffen. Tussen mei en augustus kunnen deze beestjes zorgen voor jeuk, huiduitslag en irritatie aan de ogen of luchtwegen.

Wonen en bouwen vandaag 12:58

Verdichting in Alphen aan den Rijn: maatschappelijke opgaven en afweging

De verdichtingsinitiatieven van de Gemeente Alphen aan den Rijn gaan niet alleen over het bouwen in de gemeente, maar houden ook rekening met maatschappelijke belangen. Met gebruik van een afwegingskader beoordeelt de gemeente wat wel of niet wenselijk is.

Advertorial Evenementen vandaag 10:26

Vikingen strijken weer neer in Museumpark Archeon

De Vikingen zijn dit Hemelvaartweekend voor de 24e keer in Museumpark Archeon. Net als duizend jaar geleden, brengen zij hun handelswaar mee. Op de Vikingmarkt is dan ook van alles te koop. Bezoek het kampement van de Vikingen en struin langs de marktkramen.

Muziek vandaag 09:10

Harmonie Arti Alphen gooit de deuren open

Harmonie Arti Alphen gooit de deuren open voor iedereen met liefde voor muziek maken. Op 31 mei is er een Open Repetitie bij alle orkesten: de opleidingsorkesten Toetie en Jong Arti, en concertharmonie Groot Arti.