Zomerspektakel
Advertorial Evenement

Save the date! Zomerspektakel 2023 op 2, 3 en 4 juni

De 2022 editie van het Zomerspektakel is nog maar net afgelopen, maar de organisatie is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar.

Op 2, 3, en 4 Juni 2023 zal het evenemententerrein bij de Zegerplas weer worden omgetoverd tot festivallocatie. Wil jij er weer bij zijn? Hou deze data dan alvast vrij.

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar is de organisatie weer enthousiast en vol goede zin begonnen met het organiseren van Zomerspektakel 2023. De eerste contacten met optredende artiesten zijn ook al gelegd. Er gaat uiteraard nog niets verklapt worden over de programmering, maar dat het weer een geweldig Zomerspektakel wordt staat na de voorgaande succesvolle edities wel vast.

Tijdens het Zomerspektakel van 2022 konden we onder andere genieten van optredens van Snelle en de Lieve Jongens, Anouk, Kensington, Charly Luske, Xander & Friends, Tino Martin en Dirty Daddies. Ben jij ook zo benieuwd wie we volgend jaar kunnen bewonderen?


Meer nieuws

Muziek vandaag 09:13

Harmonie Arti brengt weer muzikale kerstgroeten

Een hartverwarmende kerstgroet aan de deur van een dierbare, buur of verre vriend. Harmonie Arti Alphen staat weer klaar om muzikale kerstgroeten op bestelling te brengen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Tegen een vrijwillige bijdrage brengt een ensemble in stijl vrolijke kerstliedjes en een kaartje voor diegene die wel wat extra aandacht kan gebruiken of die alles al heeft behalve een kerstserenade. 

Jeugd en familie gisteren 18:07

Pakjesavond staat voor de deur!

Vorige weken zijn er al heel wat schoenen gevuld met cadeautjes en lekkernijen. Vanavond is het weer zover, pakjesavond staat voor de deur! Ben jij braaf geweest dit jaar?

Advertorial Werken gisteren 16:24

Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Maatschappelijk gisteren 14:38

Lionsclubs Alphen weer op jacht naar koffiepunten en vreemd geld

Lionsclub Alphen en Lionsclub Rhijnhart reiken rond de feestdagen de Voedselbank in Alphen aan den Rijn de helpende hand toe. Ook dit jaar sluiten ze weer aan bij de landelijke actie voor het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten. Deze punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.