Zomerspektakel
Advertorial Evenement

Save the date! Zomerspektakel 2023 op 2, 3 en 4 juni

De 2022 editie van het Zomerspektakel is nog maar net afgelopen, maar de organisatie is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar.

Op 2, 3, en 4 Juni 2023 zal het evenemententerrein bij de Zegerplas weer worden omgetoverd tot festivallocatie. Wil jij er weer bij zijn? Hou deze data dan alvast vrij.

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar is de organisatie weer enthousiast en vol goede zin begonnen met het organiseren van Zomerspektakel 2023. De eerste contacten met optredende artiesten zijn ook al gelegd. Er gaat uiteraard nog niets verklapt worden over de programmering, maar dat het weer een geweldig Zomerspektakel wordt staat na de voorgaande succesvolle edities wel vast.

Tijdens het Zomerspektakel van 2022 konden we onder andere genieten van optredens van Snelle en de Lieve Jongens, Anouk, Kensington, Charly Luske, Xander & Friends, Tino Martin en Dirty Daddies. Ben jij ook zo benieuwd wie we volgend jaar kunnen bewonderen?


Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 16:58

Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.