Advertorial Horeca

Save the (speed) date

Wil jij ook werken bij de leukste horecafamilie van Nederland? Join het team van Van der Valk Avifauna!

Op donderdag 31 maart tussen 16:30 en 18:30 uur ben je van harte welkom in de Hotelbar 'Nimmerzat' om op een informele manier kennis te maken met Van der Valk Avifauna. Zo krijg je, onder het genot van een hapje en een drankje, een eerste indruk hoe het is om bij hen te werken. Ze zoeken vooral medewerkers voor in de bediening, de keuken of bij de front office. Uiteraard ben je voor een van de andere vacatures ook van harte welkom. 

Zien ze jou de 31e? "We ontvangen je met open armen. Come join the family!"

speeddaten van der valk avifauna 2.jpg


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.