Buro Toob
Advertorial Winkels

Say Yes to the Summerdress

Op zaterdag 7 maart staat winkelcentrum Aarhof in het teken van ‘Say yes to the summerdress’. Na het succes afgelopen Ladies Night ‘Say yes to the galadress’, komt er nu een zomereditie. Tijdens diverse modeshows worden de nieuwste voorjaars/zomertrends geshowd, die verkrijgbaar zijn in de Aarhof.

Na elke modeshow volgt het onderdeel ‘Say yes to the summerdress’. Bij dit onderdeel worden bezoekers gevraagd of zij willen deelnemen. Zo kunnen zij kans maken op een compleet nieuwe zomeroutfit. Deelnemers kiezen hun favoriete ‘summerdress’-outfit. Samen met de assistent gaat de deelnemer naar de desbetreffende modewinkel. Daar kleedt ze zich om in de juiste confectiemaat en showt ze haar outfit op de rode loper. Aan het einde van de middag ontvangen alle deelnemers een presentje. En één deelnemer wint de complete outfit.

Tussendoor zijn er loterijtrekkingen, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Bezoekers die zaterdag 7 maart een aankoop in de Aarhof hebben gedaan, mogen meespelen met de loterij. Op vertoon van de kassabon aan de hostesses ontvangen bezoekers één lotnummer per ronde. Elk uitgegeven lotnummer wordt in een loterijbal gedaan en presentatrice Diana verzorgt samen met de mobiele DJ de trekkingen.

Kom dus op zaterdag 7 maart tussen 11:00 en 17:00 uur naar winkelcentrum De Aarhof!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 19:29

Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Evenementen vandaag 16:47

Spooktocht en kamperen met MAX in het komend weekend

Op zaterdag 8 augustus organiseert Stichting MAX weer de ‘Nacht van MAX’ in Alphen aan den Rijn. Dit avondprogramma bestaat uit een spooktocht en de mogelijkheid om je tentje op te slaan op het grasveld naast het jongerencentrum/poppodium. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Beleef Alphen vandaag 15:39

Beleef Alphen: Fietstocht Vogels en Zoo

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!'' Deze week: Fietstocht Vogels en Zoo.

Weer in Alphen vandaag 14:19

Hittegolf op komst - deel je verkoelende tips!

Er is een hittegolf op komst en dat betekent dat het warm wordt de komende dagen en nachten, ook in Alphen. Waar zoek jij verkoeling? Laat het ons weten! 

Calamiteiten vandaag 12:00

Voertuig te water aan de Oostkanaalweg

In de afgelopen nacht is er een voertuig te water geraakt aan de Oostkanaalweg N460. De bestuurder was al uit het water geklommen, maar kon niet met duidelijkheid zeggen dat hij alleen was.