Buro Toob
Advertorial Winkels

Say Yes to the Summerdress

Op zaterdag 7 maart staat winkelcentrum Aarhof in het teken van ‘Say yes to the summerdress’. Na het succes afgelopen Ladies Night ‘Say yes to the galadress’, komt er nu een zomereditie. Tijdens diverse modeshows worden de nieuwste voorjaars/zomertrends geshowd, die verkrijgbaar zijn in de Aarhof.

Na elke modeshow volgt het onderdeel ‘Say yes to the summerdress’. Bij dit onderdeel worden bezoekers gevraagd of zij willen deelnemen. Zo kunnen zij kans maken op een compleet nieuwe zomeroutfit. Deelnemers kiezen hun favoriete ‘summerdress’-outfit. Samen met de assistent gaat de deelnemer naar de desbetreffende modewinkel. Daar kleedt ze zich om in de juiste confectiemaat en showt ze haar outfit op de rode loper. Aan het einde van de middag ontvangen alle deelnemers een presentje. En één deelnemer wint de complete outfit.

Tussendoor zijn er loterijtrekkingen, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Bezoekers die zaterdag 7 maart een aankoop in de Aarhof hebben gedaan, mogen meespelen met de loterij. Op vertoon van de kassabon aan de hostesses ontvangen bezoekers één lotnummer per ronde. Elk uitgegeven lotnummer wordt in een loterijbal gedaan en presentatrice Diana verzorgt samen met de mobiele DJ de trekkingen.

Kom dus op zaterdag 7 maart tussen 11:00 en 17:00 uur naar winkelcentrum De Aarhof!


Meer nieuws

Winactie Horeca vandaag 19:42

Win een Spooky Sunday box van Alfreds voor twee personen

Kom jij alvast graag in de stemming voor Halloween? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen namens Alfreds een Spooky Sunday box weggeven! Deze box is gevuld met heerlijke versnaperingen, geheel in Halloween-stijl.

Advertorial Mode vandaag 17:25

Kom jij 31 oktober private shoppen bij Dressesonly?

Het najaar is in volle gang en daarom opent Dressesonly haar showroom op zaterdag 31 oktober van 11:00 tot 15:00 uur. Dit keer geen reguliere Shoppingday, maar een private editie in verband met de huidige maatregelen. Meld je snel aan via de mail!

Evenementen vandaag 14:01

Achttiende editie Midwinter Fair in Archeon afgelast vanwege corona

Diverse bands op podia verspreid door het park, leerzame workshops, een overdekte markt met unieke waren en ander entertainment. Dat is het recept voor de Midwinter Fair die jaarlijks plaatsvindt in Archeon. Maar door de coronamaatregelen kan het evenement dit jaar niet doorgaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:15

Maggie Blue bezorgt de lekkerste maaltijden bij jou thuis

From THURSDAY on, Maggie will stop at your door! In deze gekke tijden kan je dan wel niet terecht in het restaurant, maar je kunt er thuis wel een mooi feestje van maken met al het heerlijke eten van Maggie Blue.