Saywhat Bottles B.V.

Saywhat Bottles: herbruikbare flessen voor dieren in nood

Je plastic flesje inruilen voor een duurzame thermosfles en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat is mogelijk! In samenwerking met World Animal Protection is een speciale Saywhat Bottle ontwikkeld, elk met een eigen dier. Met deze duurzame fles steun je de dieren in nood en draag je bij aan een schonere oceaan.

Bij Saywhat Bottles zetten ze zich in voor het welzijn van de natuur en de dieren die erin leven. Zo bespaar je met één Saywhat Bottle maar liefst 167 plastic flesjes ­­per jaar. Daarnaast zijn zij officieel partner van World Animal Protection: een stichting die zich inzet voor het beschermen van dieren over de hele wereld. Uit deze samenwerking ontstonden de Saywhat Bottle X World Animal Protection flessen, elk met een eigen verhaal. Wist jij dat er elke dag miljoenen dieren worden uitgebuit, mishandeld en worden opgesloten in veel te kleine hokken?

Voor elke verkochte Saywhat Bottle X World Animal Protection doneren zij een bedrag van €5,- aan deze stichting. Na een samenwerking van ruim een jaar, hebben zij een bedrag van €2.500,- mogen doneren aan WAP! Dit bedrag wordt ingezet voor het beschermen van dieren over de hele wereld. Van opgesloten varkens in de industriële veehouderij, tot het redden van olifanten die dagelijks worden gebruikt voor toeristische ritjes op hun rug. "Op naar de volgende mooie cheque én een wereld zonder dierenleed!"


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.