Josh Walet

Saywhat Bottles organiseert Clean Up bij de Alphense Zegerplas

Een fijn rondje lopen én tegelijkertijd wat terug doen voor de natuur; volgens Saywhat Bottles kan het niet beter. Om niet alleen de oceaan maar ook de eigen leefomgeving schoon te houden van (plastic) zwerfafval, organiseert Saywhat Bottles op zaterdag 29 mei een Clean Up bij de Zegerplas in Alphen.

De bedoeling bij de Zegerplas Clean Up is het verzamelen van afval in en langs het meer. Dit kan je bijvoorbeeld doen tijdens het wandelen of wanneer je de hond gaat uit laten. Het afval doe je in een zak die je later bij het verzamelpunt komt afgeven. Saywhat Bottles, een bedrijf gevestigd in Alphen, zorgt ervoor dat deze op de juiste plek terechtkomen in overleg met de gemeente.

Ook jij kan meedoen bij het opruimen en schoon houden van de natuur. Extra leuk: iedereen die meehelpt en de handen uit de mouwen steekt, krijgt van Saywhat Bottles een klein presentje. De opruimactie start om 10:00 uur bij de Sunset Beach Bar. Vanuit daar kan ieder zijn eigen weg gaan. Voor de knijpers, handschoenen en vuilniszakken wordt gezorgd. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Natuur en recreatie vandaag 11:39

Verre reizen, honderden euro’s voordeliger

Na bijna twee jaar kunnen we eindelijk weer eens gaan nadenken over de volgende verre reis die al een tijdje op het verlanglijstje staat. Zo’n reis plannen willen we natuurlijk zo voordelig mogelijk. Door direct bij de verre reizen specialist te boeken, scheelt dit tot honderden euro’s.

Overige vandaag 10:07

Uitbreiding van de Ontmoetingswinkel Leger des Heils Alphen aan den Rijn

De kledingwinkel van het Leger des Heils gaat uitbreiden en van naam veranderen. Dankzij nieuwe enthousiaste vrijwilligers gaan ze vanaf februari naast de woensdagochtend ook op de donderdagochtend open. Zo gaat de kledingwinkel een Ontmoetingswinkel worden voor iedereen.

Horeca gisteren 20:05

Alphense horeca weer open: we hebben jullie gemist

Namens All4Finance, Alphen Marketing, Bibliotheek Rijn en Venen, Carwash Easy and Go, Dool Assurantiën, JansenDeJong, Kocomon, Planet Gaming, Rijschool Joe en WikiWork: Alphense horeca, wat hebben we jullie gemist!

Coronavirus in Alphen gisteren 19:18

Versoepelingen aangekondigd: bijna alles open tot 22:00 uur

Cafés, restaurants, theaters en bioscopen mogen vanaf woensdag hun deuren weer openen, maar moeten wel om 22:00 uur sluiten. Bezoekers moeten bij binnenkomst wel een geldig coronatoegangsbewijs laten zien.