WOONDROOM
Advertorial Wonen en bouwen

Scheiden en je huis verkopen… wat nu?

Als je gaat scheiden, is het verkopen van je woning vaak wel het laatste waar je aan wil denken. Tegelijkertijd wil je dat het allemaal zo soepel en snel mogelijk geregeld wordt. Maar hoe? Makelaardij Woondroom Alphen denkt hierin mee en biedt specifieke verkoopbegeleiding bij echtscheiding.

Ontzorgen

Het verkopen van een huis zorgt voor heel wat regelwerk. En dat regelwerk wordt alleen maar meer, als de verkoop onderdeel is van een echtscheiding. Met alle extra zorgen en emoties die daarbij komen kijken, is professionele verkoopbegeleiding vaak meer dan welkom!

Precies om die reden biedt makelaardij Woondroom Alphen ontzorging in het volledige verkooptraject. Als ervaren verkoopmakelaar neemt Gaby Paans zijn klanten graag zo veel mogelijk zaken uit handen, vooral als het om een scheidingssituatie gaat. “Je hebt tijdens een scheiding tenslotte zelf al genoeg te regelen”, vindt hij.

Scheidingsmakelaar?

Op zichzelf is intensieve verkoopbegeleiding voor de Alphense makelaar niets nieuws. De bereidheid om (toekomstige) woningeigenaren zo veel mogelijk te ontzorgen, is immers juist waar Woondroom Alphen om bekend is komen te staan. En dat die aanpak zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit de vele tevreden klanten. Ook degenen die met de verkoop van hun huis het slot van hun relatie bezegelden.

Als een stel dat uit elkaar gaat hun huis wil verkopen, regelt Woondroom Alphen natuurlijk in de eerste plaats de ‘gewone’ dingen: een persoonlijk verkoopplan, de woning presenteren op internet en social media, de bezichtigingen… kortom: het complete pakket. Maar daarnaast geeft een scheiding vaak extra uitdagingen.

Wat doe je bijvoorbeeld als je verkoopfoto’s wilt maken, maar de helft van de inboedel is door een van de partners al meegenomen? Woondroom laat zich niet kisten, maar denkt meteen een stap verder. Zij werken veel samen met interieurstyliste Irene Gerlings van I-styling & interieur om het huis weer helemaal verkoopklaar te krijgen of waarom zou je in zo’n geval niet mooie, kartonnen meubelen gebruiken, zodat de woning toch optimaal gepresenteerd kan worden?!

“Ik ben geen scheidingsmakelaar”, zegt Paans, “maar ik ben wel een makelaar die oog heeft voor de uitdagingen die zich tijdens een scheiding voordoen.”

Van verkoopadvies tot …

Naast alle reguliere vragen over de verkoop van een huis hoort een makelaar soms ook heel andere vragen voorbijkomen. Vragen die soms nogal beladen zijn, of die gewoon een compleet andere expertise vereisen.

Zo kunnen er bij een scheiding verkoopdilemma’s ontstaan over overwaarde of juist restschuld, en hoe dat in een echtscheidingsconvenant moet worden opgenomen. Ook op die momenten wil Woondroom kunnen ontzorgen, in ieder geval door te kunnen verwijzen naar de juiste experts.

Het is duidelijk: of het nu gaat om een ‘gewoon’ verkooptraject of één waarbij meer emoties komen kijken, bij Woondroom Alphen kun je rekenen op full support!

Gaat u zelf scheiden en wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem een kijkje op de website www.woondroomalphen.nl bij ‘Uw woning verkopen bij een scheiding’.

Woondroom is gevestigd aan de Hooftstraat 33 in Alphen aan den Rijn. Wil jij een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Neem dan contact op met Woondroom via info@woondroomalphen.nl of 0172- 764444.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.