Josh Walet

Schietpartij Weteringpark blijkt loos alarm

Bij de meldkamer kwam maandag laat op de avond een melding binnen van een schietpartij in het Weteringpark in Alphen aan den Rijn. Hierop rukte de politie groots uit.

Veel agenten kwamen ter plaatse om te onderzoeken of het daadwerkelijk om een schietpartij ging. Daarbij zijn ook diverse personen in het Weteringpark onderzocht. Alle onderzochte personen werden vervolgens weggestuurd door de politie.

Niet veel later trokken agenten de zware vesten die zij droegen weer uit. De melding van een schietpartij bleek loos alarm. Hierop vertrokken de agenten weer uit het Weteringpark.

De melding werd gemaakt nadat in de omgeving knallen werden gehoord. Volgens buurtbewoners klonk het mogelijk als de uitlaat van een sportwagen. Of dit ook daadwerkelijk zo was, is niet bekend.

Schietpartij Weteringpark loos alarm

Schietpartij Weteringpark loos alarm

Schietpartij Weteringpark loos alarm


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.