Bibliotheek Rijn en Venen
Advertorial Overige

Schitterende Seniorendagen in december en januari

In de maanden december en januari organiseert Bibliotheek Rijn en Venen de Schitterende Seniorendagen. In samenwerking met verschillende partners is er een breed aanbod aan activiteiten. Ben je op zoek naar goed gezelschap, een luisterend oor, of iets leuks om te doen... kom naar de Bibliotheek.

Ontmoet leeftijdsgenoten tijdens één van de (gratis) activiteiten zoals creatieve workshops, optredens of lezingen. De meeste activiteiten vinden plaats in Bibliotheek Alphen Centrum, de andere activiteiten in een van de andere bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen.

Er is van alles te doen: tot een optreden van een Dickenskoor en workshop boekvouwkunst tot een lezing Kerstmis in de kunst. De activiteiten zijn gratis en soms inclusief een hapje en drankje. Een overzicht van alle activiteiten is te zien op de website van Bibliotheek Rijn en Venen.

Aanmelden activiteiten

Aanmelden voor de workshops en andere activiteiten kan via de website of bij de infobalie in de Bibliotheek. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn. Kijk voor een overzicht van de activiteiten en het aanmelden op de website. 

De Schitterende Seniorendagen worden mede mogelijk gemaakt door Sluyterman Van Loo Ouderenprojecten.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.