Van Keeken
Advertorial Winkels

Schoenen passen en kopen in deze tijd, hoe werkt dat?

We hebben minimaal nog drie weken te maken met ‘beperkte bewegingsvrijheid’. Ook bij Van Keeken gaat het allemaal net iets anders door de coronacrisis. “Voor ons is het belangrijkste dat klanten persoonlijke aandacht en advies blijven krijgen”, vertelt Kees van Keeken.

Schoenenwinkel Van Keeken is ook tijdens de coronacrisis geopend om jou te kunnen adviseren en te helpen om zo goed mogelijk te kunnen blijven lopen. Hiervoor zijn er wel extra maatregelen getroffen. Kees van Keeken legt uit: “We maken meerdere keren per dag de belangrijke plekken en veel gebruikte oppervlakten schoon. We wassen na iedere klant onze handen. We houden 1,5 meter afstand naar klanten en collega's. En we zorgen ervoor dat er niet meer dan 1 persoon per 10m2 tegelijk in de winkel is. Mochten er nieuwe adviezen van het RIVM komen, dan zullen we direct maatregelen nemen.”

Reparaties en podologie

Veel van de diensten die Van Keeken normaal aanbiedt zijn ook nu beschikbaar, zij het soms in aangepaste vorm. Zijn jouw schoenen kapot? Dan kun je nog gewoon terecht bij Van Keeken voor reparatie. “Een klein stiksel of een beschadiging kunnen we vaak direct oplossen. Anders brengen we het voor je naar ‘de èchte Schoenmaker’ aan de Europalaan in Alphen aan den Rijn. In overleg zijn de schoenen dan weer klaar. Je kan ze natuurlijk ook zelf naar hem brengen.”

Momenteel is het niet mogelijk om naar de podologiepraktijk te gaan in de winkel. De praktijk is op dit moment namelijk gesloten vanwege het coronavirus. Heb je voetklachten en wil je toch graag geholpen worden? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Van Keeken een telefonisch consult via 0172 471008. Podoloog Sophie v.d. Vegt - van Keeken zal dan terugbellen. Zij is ook in de winkel aanwezig op zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur en kan jouw vragen in de winkel beantwoorden.

Private Shopping

Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen. “Wanneer je graag direct geholpen wilt worden of je wilt er zeker van zijn dat het niet druk is in de winkel, dan spreken wij een tijd af buiten de openingstijden. Het is zelfs mogelijk om jouw favoriete verko(o)p(st)er te kiezen”, vertelt Kees. Je kunt hiervoor bellen naar 0172 473077 of WhatsAppen naar 06 14510240. Ook kun je mailen naar webwinkel@vankeekenschoenen.nl.

Van Keeken stond altijd al klaar om jou persoonlijke aandacht en advies te geven, maar nu gaan ze daar nog een stapje verder in. “Als je het fijn vindt om op een afgesproken tijd langs te komen en je hebt ook nog voorkeur voor een verkoopadviseur, dan zorgen wij dat we klaar staan om jou te ontvangen. Je krijgt dan alle tijd en aandacht die u nodig heeft. Uiteraard met inachtneming van de door het RIVM opgestelde adviezen. Even contact opnemen en het wordt geregeld!”

Ga je liever niet de deur uit? Dan kun je jouw schoenen ook thuis laten bezorgen. “Samen met jou kunnen we desgewenst bepalen welke schoenen je -op basis van eerdere aankopen- goed zouden passen. We komen deze schoenen dan bij jou thuis afgeven en je hebt dan een paar dagen de tijd om ze in huis uit te proberen. Per telefoon kunnen wij je dan natuurlijk altijd bijstaan als er vragen zijn.”

Van Keeken is gevestigd aan de Van Mandersloostraat 27 in Alphen aan den Rijn. Momenteel is de schoenenwinkel op maandag geopend van 13:00 tot 17:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.