Algemeen

Scholieren en ouderen aan de high tea in de Baronie

Leerlingen van het Groene Hart Leerpark en ouderen waren vrijdag in winkelcentrum de Baronie aanwezig voor een high tea. De high tea werd verzorgd door de leerlingen, om in contact te komen met de oudere bezoekers van het winkelcentrum in Alphen aan den Rijn.

De jongeren, die hun tijdelijke schoolgebouw hebben aan de Margrietlaan, komen met grote groepen tegelijk het winkelcentrum binnen. Ook maken de jongeren wel eens wat herrie en laten soms rommel achter, erkent de middelbare school. Volgens de politie ervaren met name ouderen soms overlast van de leerlingen.

De middelbare school bedacht daarom samen met de politie het idee voor de high tea. En het idee -samen met de hapjes en drankjes- viel vrijdag bij jong en oud in de smaak. De ouderen waren te spreken over het initiatief en de inzet van de scholieren. De jongeren ervaarden het contact met de ouderen als positief.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.