Josh Walet

Schoolagent komt meermaals ter plaatse vanwege inbraak en bankfraude

Schoolagent Guido nam afgelopen weekend zijn Instagram volgers mee tijdens zijn dienst. Zondag kwam hij bij meerdere incidenten ter plaatse. 

Bij een woning in Alphen Noord werd op zondag ingebroken. Inbrekers hebben persoonlijke spullen meegenomen uit een woning. Voor deze inbraak kwam de politie ter plaatse die de aangifte op papier hebben gezet. “Altijd triest als er persoonlijke eigendommen worden weggenomen”, begint de schoolagent Guido. “Zorg daarom voor veilige sloten en goede sluitingen op ramen en deuren.”

Ook werd op zondag een poging gedaan tot bankfraude. De fraudeur deed zich voor als bankmedewerker en wilde vervolgens de bankpas met pincode aan huis op te halen. De bewoner had echter de politie al ingeschakeld. “Helaas pindakaas voor deze pannenkoek”, aldus de schoolagent. Wanneer de fraudeur aanbelde stond in plaats van de bewoner de politie in de woning. De verdachte is aangehouden.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.