Archieffoto

Schoonmaakactie in Park Zegersloot op zaterdag 7 oktober

Zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse schoonmaak, georganiseerd door Vereniging Vrienden Park Zegersloot.

Elk jaar organiseert de Verenging Vrienden Park Zegersloot (VVPZ) in het voorjaar en het najaar een schoonmaakactie. Tijdens de actie wordt al het zwerfvuil zoals glas, plastic en andere achtergelaten troep verzameld. Met de schoonmaakactie, die jaarlijks plaatsvindt, wil Vereniging Vrienden Park Zegersloot zorgen voor een schone start van het seizoen.

De schoonmaak begint 09:30 uur. De startpunten zijn bij Scouting Alphen aan den Rijn aan de Verlengde Aarkade 24 en Bezoekerscentrum de Veenweide aan de Burgemeester Bruins Slotsingel 15. Zoals altijd wordt er gezorgd voor handschoenen, knijpers en afvalzakken. Rond 12:00 uur loopt de actie ten einde. Tijdens de schoonmaak zijn er koffie, thee, limonade en lekkere versnaperingen aanwezig.

Iedereen die ook van het Zegerpark geniet is van harte welkom om deel te nemen aan de schoonmaak.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.