Van Keeken
Advertorial Winkels

Scoor de Floris van Bommel Oranje EK schoen bij Van Keeken

Of we het EK nu wel of niet gaan winnen is niet de vraag: als je de Floris van Bommel Oranje EK sneaker draagt, weet iedereen dat we achter (en in) oranje staan. Je scoort de sneaker bij schoenenwinkel Van Keeken!

Ben jij fan van oranje? Dan heeft Van Keeken de perfecte schoen voor jou. De Floris van Bommel Oranje EK sneaker is een unieke oranje sneaker die het heel ver gaat schoppen. Hiermee maak jij de blitz op elk voetbal feestje. Grote kans dat jij heel lekker loopt wanneer Nederland in de finale speelt.

De sneaker is gemaakt van een mooie combinatie van bewerkt suede en mash-nylon. De zool is zeer comfortabel en heeft een slipvast noppenprofiel in het zwart met oranje. De voering is van leer en de binnenzool is verwisselbaar. De pasvorm is iets breder dan gemiddeld.

De kampioen sneaker shop je hier.

van keeken ek schoen

 


Meer nieuws

Blog Fase 2, lees je mee?! vandaag 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein vandaag 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."