Alphens

Scoor dinsdag een gratis puntzak friet bij Bram Ladage of Fers Friethuys

Dinsdag frietdag? Ja, zeker! Onder het motto ‘vet dat we zo lang bestaan’, trakteren wij Alphenaren dinsdag 22 juni vanaf 16:00 uur, de dag dat wij ons 10-jarig jubileum vieren, op gratis friet van Bram Ladage en Fers Friethuys. Maar wees er snel bij, want op = op!

Wie jarig is, trakteert. Dat doen we niet alleen met toffe winacties, maar ook met het uitdelen van gratis friet aan Alphenaren. We vinden het namelijk vet dat we zo lang bestaan, en dat vieren we graag met onze lezers!

Dinsdag 22 juni kun je vanaf 16:00 uur een gratis frietje scoren bij twee frietzaken in het centrum van Alphen. Bram Ladage en Fers Friethuys staan in de startblokken om jullie te verblijden met een heerlijke puntzak verse friet. Maar let op, per zaak worden er slechts 250 puntzakken friet weggegeven. Dus: op = op!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een unieke Alphens.nl puntzak ontworpen waarin de friet wordt geserveerd. Op de puntzak zie je een karikatuur van onze commercieel manager Jurre van Eyndhoven, die al jaren het gezicht is van Alphens.nl. Ook het motto mag natuurlijk niet ontbreken op de puntzak: vet dat we zo lang bestaan.

De voorwaarden

Hieronder zetten we de voorwaarden nog even voor je op een rijtje, dat maakt het wel zo makkelijk.

  • De gratis actie geldt alleen op dinsdag 22 juni vanaf 16:00 uur;
  • Bram Ladage en Fers Friethuys beschikken elk over 250 Alphens.nl puntzakken friet, dus op = op;
  • Het is niet toegestaan om meer dan één frietje per persoon te halen.

Bram Ladage vind je aan de Pieter Doelmanstraat 21, naast de Alphense Brug. Fers Friethuys vind je iets verderop in de Raadhuisstraat op nummer 188.

We verzoeken iedereen zich aan de coronamaatregelen te houden. Draag binnen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Tekst loopt door onder de foto

fers friethuys frietactie puntzak.jpeg

Win één jaar lang gratis friet

Ben jij een echte liefhebber van friet? Dan hebben we twee toffe winacties die op jouw lijf geschreven zijn! Koop op 22 juni 2021 een frietje bij Bram Ladage of Fers Friethuys, en maak kans op één jaar lang gratis friet*.

Wat moet je doen om kans te maken? Tag @Alphens.nl, @BramLadageAlphen en @FersFriethuys en maak kans! Deze actie geldt voor frietjes die gekocht worden op 22 juni 2021. Er worden in totaal twee winnaars gekozen. Op maandag 28 juni maken wij de winnaars bekend via social media.

* Eén jaar lang gratis friet houdt in dat je één keer per week een gratis frietje kunt afhalen bij Bram Ladage Alphen of Fers Friethuys.

Bekijk alle jubileumacties van Alphens.nl op: Alphens.nl/winacties.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Magazine 2021 gisteren 16:34

100 jaar Albert Heijn in Alphen aan den Rijn

In 2021 was het een eeuw geleden dat Albert Heijn zich vestigde in Alphen aan den Rijn. Op 1 maart 1921 opende er namelijk voor het eerst een winkel van Albert Heijn in de Julianastraat. Dat filiaal is inmiddels alweer jaren gesloten, maar Albert Heijn is nog steeds te vinden in het Alphense straatbeeld. Het jubileum is wel een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen honderd jaar. Duik je mee in de geschiedenis van de Albert Heijn in Alphen aan den Rijn? 

Werken gisteren 14:40

De nieuwste vacatures van week 3

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.

Limesjaar 2022 gisteren 11:51

ROMEINEN De kade

Het Romeinse castellum in Alphen aan den Rijn, Albaniana, is gebouwd langs de oever van de rivier de Rijn. In de Romeinse tijd was de Oude Rijn de snelstromende hoofdstroom in de delta van de machtige rivier.

Alphens Magazine 2021 gisteren 09:39

(On)bekende Alphenaar Rianne Kompier: "Ik heb mijn zinnen gezet op het WK Freerunnen"

Als je de 20-jarige Rianne Kompier vraagt of zij zichzelf ziet als een bekende Alphenaar, dan zal ze daar ontkennend op antwoorden. Rianne, die tot de vaderlandse top in het freerunnen behoort, heeft met haar sport (in het verleden ook turnen) vaak in kranten en op websites gestaan. “Maar ik denk niet dat mensen mij dan op straat herkennen, dus ik zie mezelf toch meer als een onbekende Alphenaar.” 

Alphens Magazine 2021 22 jan. 2022 16:50

‘Het bunkertje’ onder de Salvatorikerk verdwijnt

We schrijven 1969 als na een innige samenwerking tussen de Hervormde en Alphense kerken onder de Salvatorikerk een jeugdsociëteit genaamd ‘Het Bunkertje’ haar deuren opent. Uitgangspunt was de jeugd vanaf 18 jaar elkaar te laten ontmoeten en ze zodoende weghouden van Café Markx en Midas.