Alphens

Scoor dinsdag een gratis puntzak friet bij Bram Ladage of Fers Friethuys

Dinsdag frietdag? Ja, zeker! Onder het motto ‘vet dat we zo lang bestaan’, trakteren wij Alphenaren dinsdag 22 juni vanaf 16:00 uur, de dag dat wij ons 10-jarig jubileum vieren, op gratis friet van Bram Ladage en Fers Friethuys. Maar wees er snel bij, want op = op!

Wie jarig is, trakteert. Dat doen we niet alleen met toffe winacties, maar ook met het uitdelen van gratis friet aan Alphenaren. We vinden het namelijk vet dat we zo lang bestaan, en dat vieren we graag met onze lezers!

Dinsdag 22 juni kun je vanaf 16:00 uur een gratis frietje scoren bij twee frietzaken in het centrum van Alphen. Bram Ladage en Fers Friethuys staan in de startblokken om jullie te verblijden met een heerlijke puntzak verse friet. Maar let op, per zaak worden er slechts 250 puntzakken friet weggegeven. Dus: op = op!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een unieke Alphens.nl puntzak ontworpen waarin de friet wordt geserveerd. Op de puntzak zie je een karikatuur van onze commercieel manager Jurre van Eyndhoven, die al jaren het gezicht is van Alphens.nl. Ook het motto mag natuurlijk niet ontbreken op de puntzak: vet dat we zo lang bestaan.

De voorwaarden

Hieronder zetten we de voorwaarden nog even voor je op een rijtje, dat maakt het wel zo makkelijk.

  • De gratis actie geldt alleen op dinsdag 22 juni vanaf 16:00 uur;
  • Bram Ladage en Fers Friethuys beschikken elk over 250 Alphens.nl puntzakken friet, dus op = op;
  • Het is niet toegestaan om meer dan één frietje per persoon te halen.

Bram Ladage vind je aan de Pieter Doelmanstraat 21, naast de Alphense Brug. Fers Friethuys vind je iets verderop in de Raadhuisstraat op nummer 188.

We verzoeken iedereen zich aan de coronamaatregelen te houden. Draag binnen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Tekst loopt door onder de foto

fers friethuys frietactie puntzak.jpeg

Win één jaar lang gratis friet

Ben jij een echte liefhebber van friet? Dan hebben we twee toffe winacties die op jouw lijf geschreven zijn! Koop op 22 juni 2021 een frietje bij Bram Ladage of Fers Friethuys, en maak kans op één jaar lang gratis friet*.

Wat moet je doen om kans te maken? Tag @Alphens.nl, @BramLadageAlphen en @FersFriethuys en maak kans! Deze actie geldt voor frietjes die gekocht worden op 22 juni 2021. Er worden in totaal twee winnaars gekozen. Op maandag 28 juni maken wij de winnaars bekend via social media.

* Eén jaar lang gratis friet houdt in dat je één keer per week een gratis frietje kunt afhalen bij Bram Ladage Alphen of Fers Friethuys.

Bekijk alle jubileumacties van Alphens.nl op: Alphens.nl/winacties.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 17:10

Maak je fiets winterklaar met VoorFietsen

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat de straten langzaam maar zeker bedekt raken met de gevallen bladeren. Een prachtig gezicht, maar ook een signaal dat de wegen en fietspaden glad kunnen worden. Als je je afvraagt of jouw fiets klaar is voor de komende wintermaanden, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij VoorFietsen om jouw fiets winterproof te maken en geniet zorgeloos van je fietstochten.

Politie en handhaving gisteren 16:19

Vermiste Louiza Loukili (16) terecht

De zestienjarige Louiza werd sinds 15 september vermist en is inmiddels na bijna drie weken in goede gezondheid gevonden.

Advertorial Winkels gisteren 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 14:32

Zwemwaterseizoen eindigt na een succesvolle zomer

Op 1 oktober is het zwemwaterseizoen van 2023 officieel beëindigd. Alle maatregelen zijn ingetrokken bij zwemlocaties. Na het succes van afgelopen zomer bij zwemlocatie Zegersloot, komt het waterseizoen tot zijn einde.

Advertorial Cinema gisteren 13:38

The Blue Caftan op de Coming Out Day bij Parkvilla

De acteerprestaties van Saleh Bakri en Lubna Azabal (Incendies, Adam) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, warme en universele film genaamd The Blue Caftan. Parkvilla vertoont deze film in het kader van de Coming Out Day op woensdag 11 oktober 2023.

Overige gisteren 12:45

Juffrouw Gerda na 49 jaar met pensioen

Als je bij De Thermen2 komt zul je haar wel kennen. Gerda is jarenlang hét gezicht geweest van het zwembad. Nu, na bijna een halve eeuw gaat ze met pensioen.