Alphens

Scoor dinsdag een gratis puntzak friet bij Bram Ladage of Fers Friethuys

Dinsdag frietdag? Ja, zeker! Onder het motto ‘vet dat we zo lang bestaan’, trakteren wij Alphenaren dinsdag 22 juni vanaf 16:00 uur, de dag dat wij ons 10-jarig jubileum vieren, op gratis friet van Bram Ladage en Fers Friethuys. Maar wees er snel bij, want op = op!

Wie jarig is, trakteert. Dat doen we niet alleen met toffe winacties, maar ook met het uitdelen van gratis friet aan Alphenaren. We vinden het namelijk vet dat we zo lang bestaan, en dat vieren we graag met onze lezers!

Dinsdag 22 juni kun je vanaf 16:00 uur een gratis frietje scoren bij twee frietzaken in het centrum van Alphen. Bram Ladage en Fers Friethuys staan in de startblokken om jullie te verblijden met een heerlijke puntzak verse friet. Maar let op, per zaak worden er slechts 250 puntzakken friet weggegeven. Dus: op = op!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een unieke Alphens.nl puntzak ontworpen waarin de friet wordt geserveerd. Op de puntzak zie je een karikatuur van onze commercieel manager Jurre van Eyndhoven, die al jaren het gezicht is van Alphens.nl. Ook het motto mag natuurlijk niet ontbreken op de puntzak: vet dat we zo lang bestaan.

De voorwaarden

Hieronder zetten we de voorwaarden nog even voor je op een rijtje, dat maakt het wel zo makkelijk.

  • De gratis actie geldt alleen op dinsdag 22 juni vanaf 16:00 uur;
  • Bram Ladage en Fers Friethuys beschikken elk over 250 Alphens.nl puntzakken friet, dus op = op;
  • Het is niet toegestaan om meer dan één frietje per persoon te halen.

Bram Ladage vind je aan de Pieter Doelmanstraat 21, naast de Alphense Brug. Fers Friethuys vind je iets verderop in de Raadhuisstraat op nummer 188.

We verzoeken iedereen zich aan de coronamaatregelen te houden. Draag binnen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Tekst loopt door onder de foto

fers friethuys frietactie puntzak.jpeg

Win één jaar lang gratis friet

Ben jij een echte liefhebber van friet? Dan hebben we twee toffe winacties die op jouw lijf geschreven zijn! Koop op 22 juni 2021 een frietje bij Bram Ladage of Fers Friethuys, en maak kans op één jaar lang gratis friet*.

Wat moet je doen om kans te maken? Tag @Alphens.nl, @BramLadageAlphen en @FersFriethuys en maak kans! Deze actie geldt voor frietjes die gekocht worden op 22 juni 2021. Er worden in totaal twee winnaars gekozen. Op maandag 28 juni maken wij de winnaars bekend via social media.

* Eén jaar lang gratis friet houdt in dat je één keer per week een gratis frietje kunt afhalen bij Bram Ladage Alphen of Fers Friethuys.

Bekijk alle jubileumacties van Alphens.nl op: Alphens.nl/winacties.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!