Alphens

Scoor dinsdag een gratis puntzak friet bij Bram Ladage of Fers Friethuys

Dinsdag frietdag? Ja, zeker! Onder het motto ‘vet dat we zo lang bestaan’, trakteren wij Alphenaren dinsdag 22 juni vanaf 16:00 uur, de dag dat wij ons 10-jarig jubileum vieren, op gratis friet van Bram Ladage en Fers Friethuys. Maar wees er snel bij, want op = op!

Wie jarig is, trakteert. Dat doen we niet alleen met toffe winacties, maar ook met het uitdelen van gratis friet aan Alphenaren. We vinden het namelijk vet dat we zo lang bestaan, en dat vieren we graag met onze lezers!

Dinsdag 22 juni kun je vanaf 16:00 uur een gratis frietje scoren bij twee frietzaken in het centrum van Alphen. Bram Ladage en Fers Friethuys staan in de startblokken om jullie te verblijden met een heerlijke puntzak verse friet. Maar let op, per zaak worden er slechts 250 puntzakken friet weggegeven. Dus: op = op!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een unieke Alphens.nl puntzak ontworpen waarin de friet wordt geserveerd. Op de puntzak zie je een karikatuur van onze commercieel manager Jurre van Eyndhoven, die al jaren het gezicht is van Alphens.nl. Ook het motto mag natuurlijk niet ontbreken op de puntzak: vet dat we zo lang bestaan.

De voorwaarden

Hieronder zetten we de voorwaarden nog even voor je op een rijtje, dat maakt het wel zo makkelijk.

  • De gratis actie geldt alleen op dinsdag 22 juni vanaf 16:00 uur;
  • Bram Ladage en Fers Friethuys beschikken elk over 250 Alphens.nl puntzakken friet, dus op = op;
  • Het is niet toegestaan om meer dan één frietje per persoon te halen.

Bram Ladage vind je aan de Pieter Doelmanstraat 21, naast de Alphense Brug. Fers Friethuys vind je iets verderop in de Raadhuisstraat op nummer 188.

We verzoeken iedereen zich aan de coronamaatregelen te houden. Draag binnen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Tekst loopt door onder de foto

fers friethuys frietactie puntzak.jpeg

Win één jaar lang gratis friet

Ben jij een echte liefhebber van friet? Dan hebben we twee toffe winacties die op jouw lijf geschreven zijn! Koop op 22 juni 2021 een frietje bij Bram Ladage of Fers Friethuys, en maak kans op één jaar lang gratis friet*.

Wat moet je doen om kans te maken? Tag @Alphens.nl, @BramLadageAlphen en @FersFriethuys en maak kans! Deze actie geldt voor frietjes die gekocht worden op 22 juni 2021. Er worden in totaal twee winnaars gekozen. Op maandag 28 juni maken wij de winnaars bekend via social media.

* Eén jaar lang gratis friet houdt in dat je één keer per week een gratis frietje kunt afhalen bij Bram Ladage Alphen of Fers Friethuys.

Bekijk alle jubileumacties van Alphens.nl op: Alphens.nl/winacties.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 16:45

Zoveel nieuwbouwwoningen kreeg Alphen erbij in 2022

Nederland bevindt zich in een woningcrisis. Ook Alphenaren merken dat er hoge nood is voor woningen. Om uit de crisis te komen zullen veel woningen gebouwd moeten worden. In 2022 werd landelijk daarom het hoogste aantal nieuwbouwwoningen opgeleverd in het afgelopen decennium.

Sport gisteren 15:38

Ajax: "Heitinga maakt seizoen af als hoofdtrainer Ajax"

Vorige week werd de 39-jarige Alphenaar en oud-voetballer John Heitinga naar voren geschoven als interim-trainer bij Ajax na het ontslag van Schreuder. Ajax maakt nu bekend dat Heitinga het seizoen als hoofdtrainer af zal maken.

Gemeente gisteren 13:12

Gemeente stelt groot geldbedrag beschikbaar voor kadevervanging Aarkade

Al zo’n vijftien jaar is de gemeente Alphen aan den Rijn bezig met het ontwikkelen van Stadshart Lage Zijde. Naast het bouwen en vernieuwen van woningen op meerdere locaties zal ook de openbare ruimte aangepakt worden. Daarvoor heeft de gemeente ruim een miljoen opzij gezet.

Advertorial Sport gisteren 12:01

Lodge Alphen Après-ski Feest

Jetzt Gehts Los! Over enkele weken vindt de eerste editie van het Lodge Alphen Après-ski Feest plaats. Trek je skipak maar uit de kast want op 18 februari gaan ze weer los in de Biergarten. Samen met de DJ en La Chouffe wordt er een spetterend feest van gemaakt. Bestel snel je ticket want vol = vol.

Rechtszaak gisteren 11:08

Alphense ambtenaren omgekocht door aannemer

Wat doe je als aannemer als je extra klussen wil in de gemeente en wil kunnen winnen van je concurrenten? Een 67-jarige aannemer uit Bodegraven wordt verdacht van het omkopen van ambtenaren om zo een streepje voor te hebben.