Josh Walet
Advertorial Overige

Scoor je EK-versieringen bij de Alphense Feestwinkel!

Met het EK Voetbal voor de deur staat de Alphense Feestwinkel te popelen om voetbalfans in Alphen aan den Rijn en omstreken te helpen bij het organiseren van een feestelijke EK-ervaring. Als dé bestemming voor feestelijke decoraties en accessoires, biedt de Alphense Feestwinkel alles wat je nodig hebt.  

Van vlaggen en slingers tot gepersonaliseerde decoraties, de Alphense Feestwinkel heeft alles wat je nodig hebt om je huis, straat of bedrijf om te toveren tot een waar voetbalwalhalla. Eigenaresse Natascha is enthousiast: "Het EK Voetbal brengt altijd zoveel enthousiasme met zich mee. Of je nu van plan bent om een groot straatfeest te organiseren of gewoon je eigen woning wilt versieren, wij hebben alles wat je nodig hebt."

Oranje lederhosen

"En voor degenen die op zoek zijn naar een unieke twist voor hun EK-feest, hebben we ook leuke oranje lederhosen in ons assortiment! Deze vrolijke outfits zijn niet alleen perfect voor het aanmoedigen van ons Nederlandse team tijdens het EK Voetbal, maar kunnen ook later in het jaar gedragen worden tijdens andere feestelijke gelegenheden, zoals Oktoberfest. Ook dat wordt dit jaar weer groots gevierd in Alphen aan den Rijn."

Bestellingen bij de Alphense Feestwinkel kunnen eenvoudig worden geplaatst via 0172-422653, per e-mail naar alphensefeestwinkel@kpnmail.nl, of via een bericht op Facebook of Instagram. Daarnaast is iedereen van harte welkom om persoonlijk langs te komen in de winkel voor advies op maat.

Je vindt de Alphense Feestwinkel aan de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.