Josh Walet

Scooterrijder en auto in botsing Prinses Irenelaan

Donderdagmiddag rond 12.15 uur is een scooterrijder in botsing gekomen met een auto op de Prinses Irenelaan.

De twee raakte in botsing met elkaar ter hoogte van de winkels op de Prinses Irenelaan. De bestuurder van de scooter is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is het ongeval het gevolg van een voorrangsfout.

De politie neemt de scooter mee voor onderzoek. De bestuurder van de scooter moest ook een drugstest ondergaan, deze bleek positief te zijn. De politie heeft hem aangehouden. Er is ook wiet aangetroffen in de scooter en deze blijkt nu ook te hard te rijden. Er komt een WOK-status op de scooter.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.