Josh Walet

Scooterrijder en auto in botsing Prinses Irenelaan

Donderdagmiddag rond 12.15 uur is een scooterrijder in botsing gekomen met een auto op de Prinses Irenelaan.

De twee raakte in botsing met elkaar ter hoogte van de winkels op de Prinses Irenelaan. De bestuurder van de scooter is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is het ongeval het gevolg van een voorrangsfout.

De politie neemt de scooter mee voor onderzoek. De bestuurder van de scooter moest ook een drugstest ondergaan, deze bleek positief te zijn. De politie heeft hem aangehouden. Er is ook wiet aangetroffen in de scooter en deze blijkt nu ook te hard te rijden. Er komt een WOK-status op de scooter.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!