Josh Walet

Scooterrijder komt met geluk weg van aanrijding met tractor

Vrijdagmiddag heeft aan het Spookverlaat een ongeluk plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een tractor. De hulpdiensten kwamen ter plaatse.

Aan het Spookverlaat tussen Hazerswoude-Rijndijk en Alphen aan den Rijn heeft vrijdagmiddag 22 september een ongeluk plaatsgevonden. Hierbij waren een scooterrijder en een tractor betrokken.

Volgens omstanders heeft de scooterrijder geluk gehad. Hij heeft enkel lichte verwondingen en hoeft niet naar het ziekenhuis.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.