SD Creation
Advertorial Winkels

SD Creation draagt steentje bij aan flessenactie Dean

De 8-jarige Dean uit Alphen is een lege flessenactie gestart. Dit doet hij om geld in te zamelen voor dieren die getroffen zijn door de bosbranden in Australië. Diverse ondernemers ondersteunen Dean, waaronder Ramon Hagen van SD Creation.

Dean is de flessenactie gestart toen hij de beelden van de getroffen dieren in Australië zag. Het leed van de dieren trok hij zich zo aan dat een actie is gestart om geld in te zamelen door middel van het ophalen van lege flessen.

Verschillende ondernemers uit Alphen dragen een steentje bij aan de actie. Ramon van de Alphense kledingwinkel SD Creation steunt Dean ook. “Ik vond het zo’n stoere actie van Dean dat besloot om hem te helpen met de actie”, vertelt Ramon. In het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 januari zal er daarom van iedere verkochte jeans bij SD Creation € 5 naar de actie van Dean gaan.

Dus wil jij een mooie kinderjeans scoren, of eens zien wat deze winkel nog meer te bieden heeft? Doe het dan dit weekend bij SD Creation en draag ook jouw steentje bij aan de actie van Dean!

SD Creation is al jaren een begrip in Alphen. De kledingwinkel is gevestigd aan de St Jorisstraat.  


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Natuur en recreatie vandaag 09:42

Eerste paal voor Klimpark Alphen de grond in

Op dinsdagochtend 25 februari is de eerste paal voor Klimpark Alphen in Park Zegersloot de grond ingegaan. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl waren aanwezig bij de ceremonie.

Politiek vandaag 08:53

Hazerswoudse raadsleden hebben vraagtekens bij verkeersplannen

Raadsleden van CDA, Nieuw Elan, D66 en VVD stellen, in principe namens Hazerswoude-Dorp waar zij wonen, vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Zij willen vooral weten waarom de gemeenteraad en de dorpsbewoners ineens buitenspel staan.

Calamiteiten gisteren 15:40

Politie houdt meerdere personen aan in het verkeer

De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag druk met verschillende zaken in het verkeer. Er werden meerdere personen aangehouden, waaronder voor rijden onder invloed.

Sport gisteren 14:43

Daan Spruit rijdt sterk op NK Pure Sprint

Met stormachtige wind en zo nu en dan fikse buien werd voor het eerst na 49 jaar weer een NK langebaan schaatsen georganiseerd op de nostalgische Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Alphenaar Daan Spruit wist goede resultaten neer te zetten.