SD Creation
Advertorial Winkels

SD Creation lanceert webshop

Op woensdag 1 april heeft kledingwinkel SD Creation hun webshop gelanceerd. “Het is eigenlijk een verlengstuk van je winkel. Op deze manier kun je ons ook vanuit huis bezoeken”, vertelt eigenaar Ramon Hagen.

Het zijn zware tijden voor ondernemers uit Alphen. Het gaat Ramon van SD Creation ook aan het hart. “Als ik in de ochtend met mijn fiets naar de winkel ga, doet het mij zeer om de gesloten winkels en lege winkelstraten te zien”, vertelt hij. Maar dat betekent niet dat hij bij de pakken neer gaat zitten. “Juist nu wil je laten zien aan klanten dat ze nog steeds welkom zijn en bij jouw winkel terecht kunnen.”

Online webshop

Daarom heeft Ramon een online webshop gelanceerd, www.sdcreation.nl, voor zijn kledingwinkel. “Wij krijgen energie en zin om door te pakken als de klanten bij ons blijven komen, of dat nu online of in de winkel is of via personal shopping, elkaar helpen in deze bizarre tijd is belangrijk. De reacties van de afgelopen tijd van onze klanten zijn hartverwarmend en dat doet ons erg goed!”

Het idee voor de webshop bestond al enige tijd, maar kwam door de coronacrisis in een stroomversnelling. “Door de coronacrisis hebben wij besloten om onze producten ook online aan te gaan bieden. Klanten kunnen onze collecties nu dus ook thuis bestellen”, vertelt Ramon. “Het is ideaal als je nu de deur niet uit wilt maar wel kleding nodig hebt. Ook is het handig als je niet lang in de winkel wilt zijn. Online kun je je dan oriënteren en in de winkel het product aanschaffen.”

Voor klanten uit Alphen aan den Rijn geldt: voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag in huis. Woon je buiten Alphen? Dan geldt: voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd. Als je het prettiger vindt om na openingstijden te komen shoppen, staat SD Creation hier uiteraard voor open. Je kunt dan een mail sturen naar contact@sdcreation.nl of bellen naar 0172-425443.

SD Creation is gevestigd in de Sint Jorisstraat 24 in Alphen aan den Rijn. Uiteraard is de winkel van SD Creation ook geopend, maar wel met aangepaste openingstijden, zie webshop. Ook hanteren zij de regels van het RIVM.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:02

MINERVA Bouwen bouwen bouwen

De strijdkreet van de VVD was het afgelopen jaar: bouwen bouwen bouwen. Te pas en te onpas kwam de kreet bovendrijven zodra er in de lokale politiek gesproken werd over al dan niet bestaande bouwlocaties.

Politiek gisteren 17:05

Bouwlocatie Noordrand wordt verder onderzocht

Ondanks tegenstand van de provincie Zuid-Holland wil de gemeente Alphen aan den Rijn verder gaan met voorbereidingen van een bouwlocatie aan de Noordrand. Er wordt een masterplan uitgewerkt waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Overige gisteren 16:23

Donatie aan Alphense voedselbank door gedetineerden PI Alphen

Tijdens een gespreksgroep van geestelijk verzorger Geert van de Penitentiaire Inrichting (PI) in Alphen ontstond twee weken geleden spontaan het idee om in de PI voedsel in te zamelen voor de Alphense voedselbank. Met succes, want op vrijdagmiddag 29 mei zijn er heel wat kratten met lang houdbare producten daadwerkelijk aan de voedselbank gedoneerd.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:56

Kaartjes met een boodschap te vinden op bankjes in Alphen

‘Noem op waar je dankbaar voor bent’, of ‘Je bent prachtig’. Dit soort boodschappen staan op de kaartjes die te vinden zijn op verschillende bankjes in Alphen. De Alphense Lara is het brein achter de kaartjes: “Ik wilde iets doen wat men niet meteen verwacht.”

Advertorial Sport gisteren 15:11

Global Running Day: de dag waarop we het hardlopen vieren

Op woensdag 3 juni is het Global Running Day: dé dag waarop heel Nederland wordt opgeroepen om in beweging te komen. Dit moet nog wel op 1,5 meter afstand van elkaar, maar het mag wel weer samen met jouw hardloopmaatjes!