Ricardo van den Belt en Jurre van Eyndhoven

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstacles ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Fort Alpha is pas sinds kort gevestigd in Park Zegersloot, maar is nu al bijna niet meer weg te denken uit Alphen. Dagelijks zijn zowel jong als oud te vinden in het outdoor sportpark, waar je terecht kunt voor obstacle running, survival run en bootcamp. Met een oppervlakte van 5000 vierkante meter is er plek genoeg om de anderhalve meter afstand te houden. “Daarbij gaat er niets boven buiten trainen”, vertelt Ricardo van den Belt.

Belang van bewegen

Op het park staan flink wat obstacles, waar zowel beginnende sporters als gevorderde sporters zich uit kunnen leven. SERA en Alphens.nl hebben de benummering van alle obstacles gesponsord, evenals beide een obstacle. “Meerdere collega’s van SERA en Alphens.nl zijn actief binnen Fort Alpha”, vertelt Jurre van Eyndhoven, commercieel manager van Alphens.nl en SERA Business Design.

SERA en Alphens.nl hechten waarde aan het kunnen blijven bewegen, nu én in de toekomst. “We vinden het belangrijk dat mensen blijven bewegen, zeker nu. Ricardo heeft zijn nek uitgestoken en in coronatijd doorgepakt met een waanzinnig park in Park Zegersloot. Met de sponsoring hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winacties tien jaar Alphens vandaag 09:53

WINNEN: een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje weggeven. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Rechtszaak gisteren 18:29

Rechtbank oordeelt: celstraf voor complotdenker

Zaterdag protesteerde een groep mensen bij de Alphense gevangenis nog voor het vrijlaten van complotdenker Wouter Raatgever (53). Maar vrijlating zit er voorlopig nog niet in. De 53-jarige is veroordeeld tot negen maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.