Pixabay
Advertorial Horeca

'Shared dining' Bij Hen op Valentijnsdag

Zin in een liefdevol diner op Valentijnsdag? Kom dan naar Bij Hen in Alphen, waar de koks speciaal voor Valentijnsdag een 'shared diner' hebben samengesteld voor slechts € 34,50 per persoon.

Het 'shared diner' begin je met een proeverijtje van verschillende voorgerechten, bestaande uit een kipcocktailtje, een steak tartaar van kalf, en gepofte Catalaanse prei met geitenkaas. Heb je daarna zin in een lekker tussengerechtje? Dan kun je kiezen voor een bospaddenstoelensoepje of een courgettesoepje.

Het hoofdgerecht wordt geserveerd op een stoere plank (ook weer om samen te delen) met daarop drie verschillende gerechten: Picanhasteak, kabeljauw met een korst van groene kruiden en “pulled oats” mexican style (vega) op het menu. Bij de hoofdgerechten wordt zoete aardappelfriet of oerfriet geserveerd, spinazie a la crème met een gepocheerd eitje, salade verde en krieltjes gegaard in kippenvet.

Om het diner af te sluiten wordt er een spetterend petit ‘grand dessert’ geserveerd, bereid met heel veel liefde door de koks. Kortom, lekker genieten van goed eten in een gezellige sfeer en met goed gezelschap, doe je Bij Hen.  

Bij Hen vind je op de Burgemeester Bruins Slotsingel 9, 2403 NC in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 20:32

Chemische fabriek op Heijmanswetering afgeblazen

Een gepland haalbaarheidsonderzoek naar de vestiging van een chemische fabriek die plastic afval zou verwerken tot olie is van tafel. Een van de initiatiefnemers heeft zich teruggetrokken. Bovendien, zo meldt wethouder Gerard van As: "De gemeente had geen toestemming gegeven."

Alphens Restaurantweek vandaag 17:35

Alphens Restaurantweek bij jou thuis: Wet 'n Wild

De Alphens Restaurantweek bij jou thuis is volop bezig. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van de deelnemende restaurants. Dit keer de beurt aan een nieuwe deelnemer: Wet 'n Wild.

Coronavirus in Alphen vandaag 17:08

Alphen Inside: thuisblijvers vastgelegd op beeld

Fotografen voelen het vaak als hun taak om personen, voorwerpen en locaties op beeld vast te leggen en zichtbaar te maken, ook in moeilijke situaties. Zo ook Christel Ransdorp. Zij ging de straat op om mensen te fotograferen die binnen zitten in verband met het coronavirus.

Blog Opinie vandaag 16:24

Opeens voorbij

Het is heel vreemd. Spelers die inmiddels te kennen hadden gegeven na dit seizoen naar een andere club te zullen overstappen, hebben nu opeens zo maar hun allerlaatste wedstrijd voor hun huidige club gespeeld. In sommige gevallen is dat uitermate triest eigenlijk. Dat is zeker van toepassing op Stefan den Horder.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:47

Videoboodschap Leo Maat: "Cultuur leeft altijd door"

Evenementen die maandenlang zijn voorbereid kunnen niet meer doorgaan, of theatervoorstellingen waar met hart en ziel voor is gerepeteerd, zijn gecanceld. Ook de cultuursector heeft het zwaar. Maar: "Cultuur leeft altijd door. Ook nu zien we mooie initiatieven", aldus wethouder Leo Maat.

Overige vandaag 15:08

Bar Amsterdam gaat bezorgen

Vanaf aanstaande vrijdag zal ook Bar Amsterdam gaan bezorgen. Via de website van Bar Amsterdam kan een keuze gemaakt worden uit alle aanwezige dranken en zullen deze bij de mensen thuis in de bekende glazen van Bar Amsterdam geschonken en eventueel gemixt worden.