Pixabay
Advertorial Horeca

'Shared dining' Bij Hen op Valentijnsdag

Zin in een liefdevol diner op Valentijnsdag? Kom dan naar Bij Hen in Alphen, waar de koks speciaal voor Valentijnsdag een 'shared diner' hebben samengesteld voor slechts € 34,50 per persoon.

Het 'shared diner' begin je met een proeverijtje van verschillende voorgerechten, bestaande uit een kipcocktailtje, een steak tartaar van kalf, en gepofte Catalaanse prei met geitenkaas. Heb je daarna zin in een lekker tussengerechtje? Dan kun je kiezen voor een bospaddenstoelensoepje of een courgettesoepje.

Het hoofdgerecht wordt geserveerd op een stoere plank (ook weer om samen te delen) met daarop drie verschillende gerechten: Picanhasteak, kabeljauw met een korst van groene kruiden en “pulled oats” mexican style (vega) op het menu. Bij de hoofdgerechten wordt zoete aardappelfriet of oerfriet geserveerd, spinazie a la crème met een gepocheerd eitje, salade verde en krieltjes gegaard in kippenvet.

Om het diner af te sluiten wordt er een spetterend petit ‘grand dessert’ geserveerd, bereid met heel veel liefde door de koks. Kortom, lekker genieten van goed eten in een gezellige sfeer en met goed gezelschap, doe je Bij Hen.  

Bij Hen vind je op de Burgemeester Bruins Slotsingel 9, 2403 NC in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.