Shared dining in het sfeervolle restaurant van ’t Oude Pakhuys

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij ’t Oude Pakhuys geniet je van shared dining. Dat wordt smullen!

Restaurant ‘t Oude Pakhuys is gevestigd in een oud kaaspakhuis. Het bevindt zich op een prachtige locatie: midden in het centrum van Alphen aan den Rijn, direct aan de Oude Rijn naast de Alphense Brug. Al vanaf 1997 is ‘t Oude Pakhuys actief als restaurant op de eerste en tweede verdieping van dit authentieke kaaspakhuis. Een perfecte plek om te genieten van heerlijke gerechten tijdens de Alphens Restaurantweek.

Shared dining

Tijdens de Alphens Restaurantweek geniet je bij ’t Oude Pakhuys van shared dining voor 35 euro. Als voorgerecht krijg je de bruschetta met huisgemaakte steak tartare ‘Carpaccio’, een tartaartje van gemarineerde zalmfilet ‘G&T’, een shot van bospaddestoelen en een quiche van geitenkaas en gegrilde groenten.

Als hoofdgerecht krijg je vier heerlijke gerechten geserveerd die je kunt delen: doradefilet met gegrilde groenten en pistou, medaillon van ossenhaas met spek, ui en gratin, stoofpotje van wild met stoofpeer en gewokte spruitjes, en tortelloni van bospaddestoelen en truffel met salieboter.

Als afsluiter is het tijd voor het dessert. Geniet van de moelleux au chocolat met bosvruchtencompôte, de parfait van bastogne met salted caramel, de tartelette met gekarameliseerde appel en kaneelijs en een mousse van yoghurt en limoncello. Dat wordt smullen!

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omstreken jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Wil jij graag samen genieten van heerlijke hapjes? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 20:01

MINERVA Gratis parkeren

Sinterklaas is vroeg dit jaar. De winkeliers in het Alphense stadshart krijgen een cadeautje: voortaan mogen bezoekers anderhalf uur gratis parkeren 'achter de slagbomen'. Het venijn zit in het woordje 'gratis'. Want, natuurlijk is het om de dooie dood niet gratis.

Verkeer en vervoer gisteren 17:24

Werkzaamheden aan het spoor in Alphen aan den Rijn in volle gang

Een lang weekend rijden er geen treinen van en naar Alphen aan den Rijn. Er worden namelijk werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor. Dit om vanaf 13 december elk kwartier een trein te kunnen laten rijden tussen Alphen aan den Rijn en Utrecht Centraal.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 16:36

Smullen van een heerlijk viergangen diner bij Lekker eten en drinken

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Lekker eten en drinken leggen ze je in de watten met een viergangen diner.

Winactie Overige gisteren 15:57

Winnen: een volledig verzorgd avondje uit van Ladies Time-Out

Tijdens het volledig verzorgde avondje uit van Ladies Time-Out word je helemaal in de watten gelegd. Wij mogen een ticket weggeven! Wie van je vriendinnen, moeder, tante, buurvrouw of sterke powervrouw gun jij een heerlijk verzorgd avondje uit?

Advertorial Muziek gisteren 14:20

Zelfgeschreven popliedjes uitvoeren met een klassiek ensemble? Jazeker!

De Nieuwe Muziekschool Alphen heeft dit seizoen een bijzonder project: leerlingen van verschillende afdelingen van de NMSA schrijven een eigen liedje. Vervolgens wordt bij elk van deze liedjes een arrangement gemaakt met klassieke instrumenten, zoals viool, cello of harp.