Shared dining in het sfeervolle restaurant van ’t Oude Pakhuys

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij ’t Oude Pakhuys geniet je van shared dining. Dat wordt smullen!

Restaurant ‘t Oude Pakhuys is gevestigd in een oud kaaspakhuis. Het bevindt zich op een prachtige locatie: midden in het centrum van Alphen aan den Rijn, direct aan de Oude Rijn naast de Alphense Brug. Al vanaf 1997 is ‘t Oude Pakhuys actief als restaurant op de eerste en tweede verdieping van dit authentieke kaaspakhuis. Een perfecte plek om te genieten van heerlijke gerechten tijdens de Alphens Restaurantweek.

Shared dining

Tijdens de Alphens Restaurantweek geniet je bij ’t Oude Pakhuys van shared dining voor 35 euro. Als voorgerecht krijg je de bruschetta met huisgemaakte steak tartare ‘Carpaccio’, een tartaartje van gemarineerde zalmfilet ‘G&T’, een shot van bospaddestoelen en een quiche van geitenkaas en gegrilde groenten.

Als hoofdgerecht krijg je vier heerlijke gerechten geserveerd die je kunt delen: doradefilet met gegrilde groenten en pistou, medaillon van ossenhaas met spek, ui en gratin, stoofpotje van wild met stoofpeer en gewokte spruitjes, en tortelloni van bospaddestoelen en truffel met salieboter.

Als afsluiter is het tijd voor het dessert. Geniet van de moelleux au chocolat met bosvruchtencompôte, de parfait van bastogne met salted caramel, de tartelette met gekarameliseerde appel en kaneelijs en een mousse van yoghurt en limoncello. Dat wordt smullen!

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omstreken jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Wil jij graag samen genieten van heerlijke hapjes? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.