Signeersessie bij boekhandel Haasbeek

De Alphense auteur Jesse van Willigenburg heeft tijdens de boeklancering van Godijn Publishing op 25 januari zijn nieuwe boek ‘Mianara-verraad’ gepresenteerd. Op zondagmiddag 2 februari signeert hij zijn boek in Boekhandel Haasbeek in de Julianastraat.

Het boek van Van Willigenburg is het eerste deel van het Young Adult Fantasy boek dat hij heeft uitgebracht. Op zondagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur zullen ook twee andere Young Adult Fantasy-auteurs aanwezig zijn om hun boek te signeren: Ellis van Zijll en haar boek ‘Abdij van de nacht’ en Anita Henriet met haar boek ‘Dertig dagen om te falen’.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.