Archieffoto

Simon Lévelt in de Julianastraat sluit zaterdag definitief haar deuren

De geur van koffie komt je tegemoet in de winkel van Simon Lévelt in de Julianastraat in Alphen. Alphenaren kunnen daar echter nog maar kort van genieten. Zaterdag 17 april sluit de winkel namelijk definitief haar deuren. 

De winkel van Simon Lévelt verdwijnt uit de Julianastraat en daarmee ook uit Alphen. Na 12,5 jaar hebben franchiseondernemers Edwin en Nanette de Leeuw besloten dat de wegen tussen hen en Simon Lévelt zullen scheiden en dus zullen zij de deuren van de winkel sluiten. De sluitingsdatum is al bijna. Zaterdag 17 april is namelijk de laatste dag dat de winkel geopend zal zijn.

Edwin en Nanette zullen niet stoppen met het ondernemerschap en hebben ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan. Aan de Julianastraat 34 in Alphen zullen zij een nieuwe winkel openen. Edwin en Nanette gaan Alphen dus niet uit en hopen Alphenaren bij andere gelegenheden weer tegen te komen. Klanten kunnen na zaterdag nog wel terecht bij de winkels van Simon Lévelt in de buurt, zoals Leiden, Gouda en Hoofddorp. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.