Simon Lévelt

Simon Lévelt opent nieuwe speciaalzaak in Alphen aan den Rijn

Meer dan twaalf jaar heeft Simon Lévelt in Alphen aan den Rijn een speciaalzaak gehad, maar deze is eerder dit jaar gesloten. Op zaterdag 23 oktober heeft Simon Lévelt een nieuwe speciaalzaak geopend op de Pieter Doelmanstraat 2 in het Alphense centrum.

"De consument in Alphen aan den Rijn is bekend met het unieke assortiment in premium biologische koffie en thee van het familiebedrijf. De vraag naar het assortiment van Simon Lévelt is altijd groot gebleven, daarom is het logisch om opnieuw hier een speciaalzaak te openen", licht de speciaalzaak toe. Je vindt de nieuwe vestiging in de Pieter Doelmanstraat naast health food-restaurant Eazie.

De speciaalzaak in het Alphense centrum is ingericht volgens de laatste formule-uitgangspunten en zal onder leiding van Miranda Pieron en haar team van vakspecialisten gerund worden. “Ik heb veel zin in deze uitdaging als bedrijfsleider en ben ontzettend gepassioneerd over de mooie producten van Simon Lévelt. Ik verwelkom iedereen die op zoek is naar de lekkerste soorten thee en de mooiste koffies graag in mijn speciaalzaak. Ik ben theesommelier en zal ook workshops gaan organiseren, zoals bijvoorbeeld theeworkshops”, aldus Pieron.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.