Wet 'n Wild
Advertorial Evenementen

Singles opgelet! Wet ’n Wild organiseert ‘Wild Dates’

Maak je klaar voor een sprankelende kans op liefde! Wet 'n Wild organiseert Wild Dates, een uniek evenement voor alle singles die openstaan voor nieuwe connecties. Meld je vóór zaterdag 18 november.

Laat Cupido zijn werk doen en wie weet vind je de liefde van je leven. Of ontmoet nieuwe vrienden om samen te genieten van heerlijk eten en boeiende gesprekken. Voor slechts € 35,- per persoon, inclusief een 3-gangen shared dining diner en welkomstcocktail (exclusief overige dranken), belooft deze avond een bijzondere ervaring te worden.

Laat het team van Wet ’n Wild de match voor jou vinden. Bij een succesvolle connectie ontvang je op zondag 19 november een uitnodiging voor een onvergetelijk avontuur in ons restaurant op donderdag 23 november.

Aanmelden

Grijp deze kans en laat Wet 'n Wild je leiden naar liefdevolle ontmoetingen. Aanmelden kan nog tot 18 november, dus wacht niet langer en klik op deze link om de eerste stap te zetten naar een mogelijke match made in heaven!


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."