Piron Groep BV
Advertorial Feestdagen

Sint & Piet op bezoek

Op zaterdag 25 november komt Sint met zijn muziekpieten van 12:00 tot 16:00 uur winkelcentrum De Baronie op stelten zetten.

Sinterklaas komt ook dit jaar graag weer bij winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. De Goedheiligman brengt een bezoek op zaterdag 25 november en neemt zijn muziekpieten mee. Sinterklaas zal om 12.00 uur zijn opwachting maken. Er wordt gespeeld, gezongen, gelachen, gedanst, er is tijd voor een praatje en een aai over de bol.

Rond 16.00 uur wordt er weer afscheid genomen van Sinterklaas; hij moet dan natuurlijk nog even rusten om ’s nachts weer schoencadeautjes te kunnen bezorgen. 

Winkels

Uiteraard zijn de winkels ook geopend. Bij winkelcentrum De Baronie haal je alles voor een gezellig sinterklaasweekend.

Over winkelcentrum De Baronie

De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Dönner Place, Bakker van Maanen, Bristol, Chocolatier Martinez, Cuts & Colours, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Sportcity, Hoogvliet, Johnny’s Burger, Kruidvat, Lidl, De Beren, Lunchroom Jaffna, Loempiakraam Nguyen Nguyen, Luxury Hair cut, Primera, Baronie Telecom, Shabu Shabu, Shabu To Go, Slagerij de Baronie, Subway, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste anderhalf uur is het gratis parkeren. Toegang is gratis.

 


Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.