Piron Groep BV
Advertorial Feestdagen

Sint & Piet op bezoek

Op zaterdag 25 november komt Sint met zijn muziekpieten van 12:00 tot 16:00 uur winkelcentrum De Baronie op stelten zetten.

Sinterklaas komt ook dit jaar graag weer bij winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. De Goedheiligman brengt een bezoek op zaterdag 25 november en neemt zijn muziekpieten mee. Sinterklaas zal om 12.00 uur zijn opwachting maken. Er wordt gespeeld, gezongen, gelachen, gedanst, er is tijd voor een praatje en een aai over de bol.

Rond 16.00 uur wordt er weer afscheid genomen van Sinterklaas; hij moet dan natuurlijk nog even rusten om ’s nachts weer schoencadeautjes te kunnen bezorgen. 

Winkels

Uiteraard zijn de winkels ook geopend. Bij winkelcentrum De Baronie haal je alles voor een gezellig sinterklaasweekend.

Over winkelcentrum De Baronie

De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Dönner Place, Bakker van Maanen, Bristol, Chocolatier Martinez, Cuts & Colours, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Sportcity, Hoogvliet, Johnny’s Burger, Kruidvat, Lidl, De Beren, Lunchroom Jaffna, Loempiakraam Nguyen Nguyen, Luxury Hair cut, Primera, Baronie Telecom, Shabu Shabu, Shabu To Go, Slagerij de Baronie, Subway, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste anderhalf uur is het gratis parkeren. Toegang is gratis.

 


Meer nieuws

Advertorial Toneel vandaag 12:48

Murder on the Orient Express reist naar Castellum

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske en Frederik Brom. ‘Murder on the Orient Express’ is een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunit-koningin Agatha Christie en reist op woensdag 3 januari naar Castellum.

Muziek vandaag 09:26

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Overige gisteren 17:01

Kandidaten VOAWARDS 2024 bekend

Op donderdag 7 december werden de kandidaten van de VOAWARDS bekendgemaakt. Er werden negen kandidaten bekendgemaakt in drie categorieën: ZZP/Starters, MKB/MKB XL & Horeca/Retail. Stemmen voor de tweede ronde kon tot 15 november.    

Feestdagen gisteren 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen gisteren 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!