Sint Experience geopend in centrum van Alphen aan den Rijn

Op zondag 19 november heeft een ‘Sint Experience’ haar deuren geopend in Alphen aan den Rijn. De experience is gevestigd in winkelcentrum Rijnplein, bereikbaar via de ingang tegenover Theater Castellum.

Bezoekers kunnen voor en na het winkelen een kijkje nemen achter de schermen bij de Sint, zo kunnen ze de werkkamer van de goedheiligman bekijken én een bezoekje brengen aan de pakjeskamer. Uiteraard staat de grote brievenbus van de Sint altijd klaar om kaartjes, verlanglijstjes en tekeningen in achter te laten.

Sinterklaas en de pieten zijn natuurlijk ook op een aantal momenten ‘thuis’. Van 19 november tot en met 3 december kunnen bezoekers iedere woensdag, zaterdag en zondag de Sint ontmoeten. In het weekend kun je de Sint bezoeken van 12:00 tot 16:00 uur en op woensdag van 13:00 tot 16:00 uur.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.