Fantasie Compagnie

Sinterklaas en zijn Pieten feestelijk uitgezwaaid in het Burgemeester Visserpark

Op woensdagavond 6 december is er feestelijk afscheid genomen van Sinterklaas en zijn gevolg in Alphen aan den Rijn. Het uitzwaaifeest vond plaats in het Burgemeester Visserpark in Alphen aan den Rijn.

Kinderen konden nog één keer op bezoek komen bij de Sint om hun laatste tekening te geven, een liedje te zingen, hem te bedanken voor alle cadeautjes of om alvast het lijstje voor volgend jaar door te geven. De Sint en zijn pieten waren vanaf 18:30 uur aanwezig op het Burgemeester Visserpark. Bezoekers konden ook een kijkje nemen in de speciale bus die de Sint en zijn gevolg later op de avond naar de pakjesboot zou vervoeren. Geheel in stijl werd het vervoer geregeld door de Koninklijke Beuk, bekend van het vervoer van leden van het Koninklijk Huis.

“Het was een magisch geheel”, laat Trudy de Nie van de Fantasie Compagnie weten. “We kijken met de organisatie terug op een mooi en geslaagd evenement. Iedereen kan volgend jaar 6 december alvast in de agenda omcirkelen.”

De Fantasie Compagnie was afgelopen Sinterklaas periode onder andere te vinden bij de Sinterklaas Experience aan het Rijnplein. Komend weekend opent daar de geheel vernieuwde ‘Kerst Experience’ haar deuren voor de maand december. “We hoeven ons gelukkig niet te vervelen haha”, aldus De Nie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.