Pixabay

Sinterklaas in de Baronie en de Herenhof

Zaterdag 16 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in het Alphense centrum. Op zaterdag 23 november zal Sinterklaas ook naar winkelcentrum de Herenhof en winkelcentrum de Baronie komen.

Baronie
Op zaterdag 23 november brengt Sinterklaas vanaf 12:00 uur een bezoek aan winkelcentrum de Baronie. Dit zal hij doen samen met mijn Pietenorkest. Tot 16:00 uur is er ruimte voor de kinderen om te spelen, te zingen, te lachen en te dansen. Bij Lidl wordt er geschminkt door het schminkteam.

Herenhof
Sinterklaas en zijn Pieten komen ook langs in winkelcentrum de Herenhof op zaterdag 23 november. Vanaf een podium zorgt Kidz DJ Marcel voor een interactief Sinterklaasfestijn met een Sinterklaas Karaoke. De Pietenband zal zorgen voor een feestelijk onthaal van de Sint, die rond 12:30 uur aan zal komen. Van 12:00 tot 16:00 uur kunnen kinderen op de foto met de selfie pietjes.

Ben je benieuwd naar de intocht van Sinterklaas in het Alphense centrum? Klik dan hier.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:42

In Speelruimteplan geen plaats voor kleine blokplekken

Kleine blokplekken worden opgeheven. Daarvoor in de plaats komen grotere speelplaatsen met veel meer mogelijkheden. Althans als het aan wethouder Gert-Jan Schotanus ligt. De gemeenteraad is verdeeld over het voorstel.

Politiek vandaag 17:09

Speelplaatsen worden voor 1,6 miljoen opgeknapt

De speelplaatsen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn worden voor 1,6 miljoen euro opgeknapt. Hiervoor zijn een inventarisatie en een planning gemaakt. Het Speelruimteplan wordt in het najaar vastgesteld als er voldoende inspraak is geweest en een goede visie is gemaakt.

Voor Kinderen vandaag 17:01

Eerste paal Klimpark Alphen gaat volgende week de grond in

Op dinsdag 25 februari gaat de eerst paal voor Klimpark Alphen, midden in Park Zegersloot, de grond in. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl (10) zullen bij de ceremonie aanwezig zijn.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

In de voorjaarsvakantie valt er veel te genieten in Castellum

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in de bioscoop dagelijks, de héle dag in vier zalen, genieten van de beste en nieuwste films. Speciaal voor de vakantieperiode staan de grootste filmhits van dit moment op het programma!

Alphense Zendmast vandaag 13:57

Alphense zendmast op vrijdagavond roze en oranje verlicht

Op vrijdagavond 21 februari kleurt de Alphense zendmast oranje in verband met het Alphense Sportgala dat op vrijdagavond in het Parkrestaurant van Avifauna plaatsvindt. Maar tot 19:00 uur is de zendmast roze, speciaal voor de winnaar van de verjaardagsactie.