Pixabay

Sinterklaas in de Baronie en de Herenhof

Zaterdag 16 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in het Alphense centrum. Op zaterdag 23 november zal Sinterklaas ook naar winkelcentrum de Herenhof en winkelcentrum de Baronie komen.

Baronie
Op zaterdag 23 november brengt Sinterklaas vanaf 12:00 uur een bezoek aan winkelcentrum de Baronie. Dit zal hij doen samen met mijn Pietenorkest. Tot 16:00 uur is er ruimte voor de kinderen om te spelen, te zingen, te lachen en te dansen. Bij Lidl wordt er geschminkt door het schminkteam.

Herenhof
Sinterklaas en zijn Pieten komen ook langs in winkelcentrum de Herenhof op zaterdag 23 november. Vanaf een podium zorgt Kidz DJ Marcel voor een interactief Sinterklaasfestijn met een Sinterklaas Karaoke. De Pietenband zal zorgen voor een feestelijk onthaal van de Sint, die rond 12:30 uur aan zal komen. Van 12:00 tot 16:00 uur kunnen kinderen op de foto met de selfie pietjes.

Ben je benieuwd naar de intocht van Sinterklaas in het Alphense centrum? Klik dan hier.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek vandaag 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten vandaag 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek vandaag 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca vandaag 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.