Pixabay
Advertorial Horeca

Sinterklaas intocht actie

Om te vieren dat Sinterklaas dit weekend aankomt in Alphen, heeft Soos aan den Rijn speciale Sinterklaas acties op zaterdag 16 november.

Vanaf het (deels) overdekt terras aan de Oude Rijn kun je Sint en zijn Pieten in de ochtend voorbij zien varen bij de intocht. In de middag loopt Sinterklaas met zijn gevolg voor de deur van Soos aan den Rijn langs in de Raadhuisstraat.

Aanbiedingen
Soos aan den Rijn heeft koffie/thee met huisgemaakte pepernoten-cheesecake, speculaas appeltaart, appeltaart of kwarktaart. En dit voor slechts € 4. Ook is er een Zwarte Piet aanwezig en is er natuurlijk volop strooigoed.

Op zaterdag 16 november kun je bij Soos aan den Rijn ook de hele dag terecht voor een heerlijk warm kaas- of saucijzenbroodje voor € 1,50. Om de zomerperiode af te sluiten houdt Soos aan den Rijn ook de hele dag ‘ijsjesopruiming’. Alle ijsjes worden verkocht voor € 1 (op=op).

En zoals altijd kun je de hele dag gewoon bij Soos aan den Rijn binnenlopen voor een kopje koffie of thee, een goed glas fris, wijn of bier, een lekkere bitterbal, of om een spelletje te spelen en een krant of tijdschrift te lezen. Kortom: Ontmoeten! 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.