Pixabay
Advertorial Horeca

Sinterklaas intocht actie

Om te vieren dat Sinterklaas dit weekend aankomt in Alphen, heeft Soos aan den Rijn speciale Sinterklaas acties op zaterdag 16 november.

Vanaf het (deels) overdekt terras aan de Oude Rijn kun je Sint en zijn Pieten in de ochtend voorbij zien varen bij de intocht. In de middag loopt Sinterklaas met zijn gevolg voor de deur van Soos aan den Rijn langs in de Raadhuisstraat.

Aanbiedingen
Soos aan den Rijn heeft koffie/thee met huisgemaakte pepernoten-cheesecake, speculaas appeltaart, appeltaart of kwarktaart. En dit voor slechts € 4. Ook is er een Zwarte Piet aanwezig en is er natuurlijk volop strooigoed.

Op zaterdag 16 november kun je bij Soos aan den Rijn ook de hele dag terecht voor een heerlijk warm kaas- of saucijzenbroodje voor € 1,50. Om de zomerperiode af te sluiten houdt Soos aan den Rijn ook de hele dag ‘ijsjesopruiming’. Alle ijsjes worden verkocht voor € 1 (op=op).

En zoals altijd kun je de hele dag gewoon bij Soos aan den Rijn binnenlopen voor een kopje koffie of thee, een goed glas fris, wijn of bier, een lekkere bitterbal, of om een spelletje te spelen en een krant of tijdschrift te lezen. Kortom: Ontmoeten! 


Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:00

MINERVA Kunst en cultuur (2)

Een tijdje geleden tikte ik een stukje tekst met een paar ongenoegens over de nieuwe kunst en cultuurvisie. Niet de versie uit 2019 trouwens. Die rammelde zo dat de oude wethouder van cultuur zijn huiswerk over moest doen. De herkansing is voor de nieuwe wethouder van cultuur.

Coronavirus in Alphen vandaag 19:41

Bijna terug naar normaal: dit verandert er op 26 juni

Vanaf zaterdag 26 juni kan bijna alles weer op anderhalve meter. Er geldt dan geen maximum aantal meer voor bezoek en groepsvorming, de mondkapjesplicht vervalt deels en op kantoor werken mag weer gedeeltelijk.

Wonen en bouwen vandaag 18:20

Rode Dorp voor even door het leven als Oranje Dorp

Op dit moment zijn bouwvakkers bezig om het Rode Dorp flink onder handen te nemen. De fundering van nagenoeg alle nieuwe woningen staat. Om de buurt toch nog wat gezelligheid mee te geven, hebben bewoners de bouwhekken in de straat voorzien van oranje-versiering. 

Maatschappelijk vandaag 16:04

Campagne om zwerfaval tegen te gaan in recreatiegebieden in Alphen

De zomerperiode betekent meer recreanten in Alphen. Wie bijvoorbeeld een rondje Zegerplas loopt, ziet vaak de resten nog liggen, zoals lege blikjes en verpakkingen. En dat is een doorn in het oog. Deze week is Schone Buurt Coaches gestart met een campagne om zwerfafval in recreatiegebieden in Alphen tegen te gaan.

Gemeente vandaag 15:19

Bewaakte fietsenstallingen in het centrum weer langer open

De bewaakte fietsenstallingen in het centrum van Alphen zijn weer langer open. Vanwege de pandemie waren er aangepaste openingstijden. Nu alles langzaam weer bij het oude komt, kunnen mensen ook weer hun tweewieler langer kwijt in de fietsenstallingen aan het Fossapad en de Aarkade.