Advertorial Werken

Sinterklaas, kijkt u wel een beetje uit met uw paard op onze daken?!

Nog maar een aantal dagen en dan is de stilte op de daken voorbij. Dan moet Finkenflügel Dakbedekkingen weer een aantal weken hun hoge werkruimte delen met Sinterklaas en zijn Pieten. Dat geeft een hoop getrappel daar boven in de lucht.

Geen probleem voor de flexibele medewerkers van Finkenflügel Dakbedekkingen, die weten daar door jarenlange ervaring wel mee om te gaan. Maar als die oude, wijze, grijze man met zijn paard weer vertrokken is richting Spanje, moeten al die daken wel weer extra gecontroleerd worden. En daar heeft Finkenflügel Dakbedekkingen jouw hulp bij nodig!

Werken bij Finkenflügel Dakbedekkingen
Denk jij al geruime tijd na over een nieuwe uitdaging? Is voor jou the sky the limit en zoek je het graag wat hoger op? Dan ben jij wellicht de persoon die Finkenflügel Dakbedekkingen zoekt! Het dakdekkersbedrijf heeft namelijk ruimte voor extra personeel.

Finkenflugel Dakbedekkingen werkt met een kleinschalig team, waardoor het snel schakelen is. Zij staan bekend om hun vakmanschap en jarenlange ervaring. Ook hebben zij al vele bijzondere projecten op hun naam staan. Kom jij het team versterken? Finkenflügel Dakbedekkingen heeft ruimte voor een dakdekker, een voorman- dakdekker en ook een leerling dakdekker. Neem eens vrijblijvend een kijkje op de website: www.finkenflugel.nl.

Bij interesse staat Finkenflügel Dakbedekkingen jou graag te woord via het telefoonnummer 0172-432842.


Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.