Advertorial Werken

Sinterklaas, kijkt u wel een beetje uit met uw paard op onze daken?!

Nog maar een aantal dagen en dan is de stilte op de daken voorbij. Dan moet Finkenflügel Dakbedekkingen weer een aantal weken hun hoge werkruimte delen met Sinterklaas en zijn Pieten. Dat geeft een hoop getrappel daar boven in de lucht.

Geen probleem voor de flexibele medewerkers van Finkenflügel Dakbedekkingen, die weten daar door jarenlange ervaring wel mee om te gaan. Maar als die oude, wijze, grijze man met zijn paard weer vertrokken is richting Spanje, moeten al die daken wel weer extra gecontroleerd worden. En daar heeft Finkenflügel Dakbedekkingen jouw hulp bij nodig!

Werken bij Finkenflügel Dakbedekkingen
Denk jij al geruime tijd na over een nieuwe uitdaging? Is voor jou the sky the limit en zoek je het graag wat hoger op? Dan ben jij wellicht de persoon die Finkenflügel Dakbedekkingen zoekt! Het dakdekkersbedrijf heeft namelijk ruimte voor extra personeel.

Finkenflugel Dakbedekkingen werkt met een kleinschalig team, waardoor het snel schakelen is. Zij staan bekend om hun vakmanschap en jarenlange ervaring. Ook hebben zij al vele bijzondere projecten op hun naam staan. Kom jij het team versterken? Finkenflügel Dakbedekkingen heeft ruimte voor een dakdekker, een voorman- dakdekker en ook een leerling dakdekker. Neem eens vrijblijvend een kijkje op de website: www.finkenflugel.nl.

Bij interesse staat Finkenflügel Dakbedekkingen jou graag te woord via het telefoonnummer 0172-432842.


Meer nieuws

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.

Sport gisteren 13:09

13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.