Castellum
Advertorial Kinderen

Sinterklaas komt naar Castellum!

De sint is weer in het land en brengt op zaterdag 2 december een bezoek aan Castellum. Zijn pieten hebben het theater laten weten een te gekke, grappige familievoorstelling in petto te hebben, met een hoofdrol voor niemand minder dan Jon van Eerd. ‘De klucht van Sinterklaas’ is een familieavontuur met meezingliedjes en hilarische gebeurtenissen om nooit te vergeten. Kaarten zijn te koop via de website van Castellum.

Wat gebeurt er met Sinterklaas en zijn pieten als het Grote Boek verdwijnt? Sinterklaas is dan wel een wijs man, maar niet zo wijs dat hij álles kan onthouden wat daarin staat. En wat is een sinterklaasfeest zonder het Grote Boek? Vlak voor zijn vertrek naar Nederland komt de sint er tot zijn grote schrik achter dat iemand zijn boek heeft gestolen.

In het paleis is al een paar dagen een verdacht figuur gesignaleerd en elke dag verdwijnt er wel iets. Dan weer de staf, dan weer de mijter. Uiteindelijk is de Sint bang dat hij in zijn onderbroek op de boot naar Nederland moet. Maar dan verschijnen Tonnie en Ronnie, een tweeling uit Sint Isidorushoeve. Zij bedenken met al hun vriendjes een speurtocht om de boekenboef te vangen. Kan het grote feest dan toch doorgaan?

Tickets

De komische show ‘De klucht van Sinterklaas’ is op zaterdag 2 december (aanvang 16:00 uur) te zien in Alphen aan den Rijn. Kaarten zijn te koop via www.theatercastellum.nl of aan de theaterkassa (dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur). Bekijk hier de Youtube-video over de voorstelling.

Info en tickets 

 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.