Brugwachtertje aan den Rijn
Advertorial Kinderen

Sinterklaaskleurwedstrijd bij Brugwachtertje aan den Rijn

Ter gelegenheid van de intocht van Sinterklaas op zaterdag 12 november organiseert Brugwachtertje aan den Rijn een kleurwedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar.

De kleurplaten kunnen vanaf vrijdag 11 november worden opgehaald in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug. Inleveren kan uiterlijk tot en met zaterdag 26 november, ook bij Brugwachtertje aan den Rijn.

Er zijn drie mooie prijzen te verdienen:

  1. Een tochtje met de Soosboot voor ongeveer tien kinderen met een paar ouders/ volwassenen als begeleiding, te plannen in het voorjaar/ de zomer van 2023. Ongeveer een uur varen over de Oude Rijn met een frietje van Bram Ladage en een blikje frisdrank aan boord.
  2. Een leuk gezelschapsspel.
  3. Een mooie set kleurpotloden.

Val je in de prijzen? De winnaars worden voor 5 december bekend gemaakt, zowel in de brug als op website en socials. En ze krijgen natuurlijk persoonlijk bericht.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.