Nick van Ormondt
Advertorial Evenementen

Sita en Jim op de Jaarmarkt

Zij was de winnaar van het destijds populaire televisieprogramma Starmaker, hij won in 2019 The Voice. Beiden begonnen aan een succesvolle theatercarrière die hen ook naar Castellum brengt.  

Om te vieren dat het Alphense theater inmiddels al 30.000 kaarten voor het nieuwe seizoen heeft verkocht, komen Sita Vermeulen én de cast van de spectaculaire familiemusical en Jim van der Zee mét zijn band een voorproefje van hun Alphense shows. Vanaf 13:45 uur is Jim van der Zee op het podium voor Castellum te zien, om 14:30 betreden Sita en de castleden van Doornroosje het hoofdpodium. Na afloop van het optreden van Doornroosje is er een meet & greet met Sita voor de ingang van Castellum. Tijdens de jaarmarkt is het terras van Castellum geopend vanaf 13:00 uur tot aan het slotoptreden van Wolter Kroes voor een kopje koffie en een biertje.

Bestel snel
Na het grote succes van de musical De Kleine Zeemeermin maakt Van Hoorne Entertainment opnieuw een musical van een klassiek sprookje met Sita Vermeulen in de hoofdrol. Doornroosje is uiteraard dat wereldberoemde verhaal over een prinses die zich prikt aan een spinnewiel en daardoor in een magische slaap raakt. Hoewel deze voorstelling pas op zondag 9 februari speelt, raadt Castellum ouders van prinsjes en prinsesje aan om snel te reserveren om teleurstelling te voorkomen. In 2018 won Jim van der Zee The Voice. Al tijdens de blind auditions overweldigde hij jury en publiek met zijn gevoelige eigen interpretatie van het nummer Amar Pelos Dois. Jim leerde al op jonge leeftijd zingen en gitaar spelen. De muziek die thuis werd gedraaid vormde de inspiratiebron voor zijn theatershow. Samen met zijn band speelt hij op zaterdag 21 maart covers, maar laat hij ook zijn eerste eigen werk horen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek vandaag 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca vandaag 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.