Nick van Ormondt
Advertorial Evenementen

Sita en Jim op de Jaarmarkt

Zij was de winnaar van het destijds populaire televisieprogramma Starmaker, hij won in 2019 The Voice. Beiden begonnen aan een succesvolle theatercarrière die hen ook naar Castellum brengt.  

Om te vieren dat het Alphense theater inmiddels al 30.000 kaarten voor het nieuwe seizoen heeft verkocht, komen Sita Vermeulen én de cast van de spectaculaire familiemusical en Jim van der Zee mét zijn band een voorproefje van hun Alphense shows. Vanaf 13:45 uur is Jim van der Zee op het podium voor Castellum te zien, om 14:30 betreden Sita en de castleden van Doornroosje het hoofdpodium. Na afloop van het optreden van Doornroosje is er een meet & greet met Sita voor de ingang van Castellum. Tijdens de jaarmarkt is het terras van Castellum geopend vanaf 13:00 uur tot aan het slotoptreden van Wolter Kroes voor een kopje koffie en een biertje.

Bestel snel
Na het grote succes van de musical De Kleine Zeemeermin maakt Van Hoorne Entertainment opnieuw een musical van een klassiek sprookje met Sita Vermeulen in de hoofdrol. Doornroosje is uiteraard dat wereldberoemde verhaal over een prinses die zich prikt aan een spinnewiel en daardoor in een magische slaap raakt. Hoewel deze voorstelling pas op zondag 9 februari speelt, raadt Castellum ouders van prinsjes en prinsesje aan om snel te reserveren om teleurstelling te voorkomen. In 2018 won Jim van der Zee The Voice. Al tijdens de blind auditions overweldigde hij jury en publiek met zijn gevoelige eigen interpretatie van het nummer Amar Pelos Dois. Jim leerde al op jonge leeftijd zingen en gitaar spelen. De muziek die thuis werd gedraaid vormde de inspiratiebron voor zijn theatershow. Samen met zijn band speelt hij op zaterdag 21 maart covers, maar laat hij ook zijn eerste eigen werk horen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:51

MINERVA Digitale wereld

Het enthousiasme waarmee elke nieuwigheid op digitaal gebied wordt aangekondigd, valt bij mij niet zo goed. Vaak is het een nieuwtje om het nieuwtje. Even vaak is het een mooie vooruitgang voor de overheid. Niet voor ons.

Politiek vandaag 17:28

Meer haast met onderzoek naar behoefte aan nieuwe sporthal

Een aantal Alphense sporthallen is aan het einde van haar levensduur. In de komende jaren moet er dan ook worden gewerkt aan vervanging. Op initiatief van D66 komt wethouder sport, Gert-Jan Schotanus, begin volgend jaar met een oplossing.

Advertorial Horeca vandaag 16:47

Noël Kitchen Bar: heb jij al geproefd?

Heb jij het nieuwe menu van Noël Kitchen Bar al geproefd? Niet alleen het menu is vernieuwd, ook de cocktailkaart is aangepakt. Geen zorgen, voor dezelfde lage prijzen! En heb je nog geen plannen voor kerstavond? Noël is geopend!

Evenementen vandaag 16:28

55-jarig bestaan Cascarvieten

De Cascarvieten vieren dit jaar hun 55-jarig bestaan. Om dit te vieren geven de Cascarvieten op zaterdag 23 november een feest voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken in hun feestburcht Avifauna.