Skatewedstrijd in park Kenzy: “Misschien de laatste editie”

Aanstaande zaterdag, 23 september, wordt er in skatepark Kenzy in Kerk en Zanen een skatewedstrijd georganiseerd. Dit evenement is onderdeel van de Urban Dag van de Nationale Sportweek.

Van 15 tot en met 24 september organiseren verschillende sportverenigingen en -organisaties beweegactiviteiten waaraan je veelal gratis mee kan doen. Dit in het kader van de Nationale Sportweek. Op zaterdag 23 september wordt in het Europapark de Urban Dag georganiseerd. Ook skatepark Kenzy doet hieraan mee.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

WhatsApp Image 2023-09-20 at 3.14.08 PM.jpeg

In samenwerking met de Gemeente en Participe wordt een get-together / wedstrijd georganiseerd voor iedereen die Kenzy een warm hart toedraagt. “Het zou zomaar de laatste editie op het oude park kunnen zijn, dus laten we deze kans ook aangrijpen om de gemeente onze wens voor een nieuw park te laten zien”, aldus Gentlemenskateboards, één van de organisatoren.

Gentlemenskateboards verzorgt de prijzen die bij de wedstrijd te winnen zijn. Deelname kost €5,- en hierbij is zowel een hamburger als een drankje inbegrepen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.