S2X
Advertorial Sport

Skibaan Alphen aan den Rijn: open dagen en gratis extra les bij een cursus

Het nieuwe wintersportseizoen is geopend en gelukkig openen wintersportgebieden deze winter (met enige veiligheidsmaatregelen) gewoon de liften en pistes! Alle reden om je goed voor te bereiden. En waar kan dat beter dan bij Ski & Snowboard Xperience in Alphen?

Met persoonsgerichte ski- & snowboardlessen voor zowel beginnende als (ver)gevorderde kinderen en volwassenen, heeft Ski & Snowboard Xperience te Alphen aan den Rijn een veelzijdig lesprogramma dat aangepast wordt aan het niveau van de deelnemer. Daarnaast spelen ook sfeer en ontspanning een belangrijke rol. Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience op zaterdag 26 september en zondag 27 september de jaarlijkse open dagen. Er vinden verschillende activiteiten plaats tussen 10:00 en 17:00 uur, zoals: 

  • Gratis skien & snowboarden; 
  • Kennismaking met buiten(sport) activiteiten; 
  • Tot 70 procent korting op kleding; 
  • Presentatie van de nieuwe menukaart; 
  • Kennismaking met de (zakelijke) arrangementen. 

winactie S2X.jpg

Gratis les

Tot en met de open dagen ontvang je 1 gratis extra les als je een cursus afneemt bij Ski & Snowboard Xperience. Boek dus nu eenvoudig een cursus via de balie, per telefoon of via de website met behulp van deze link. Let op: deze actie geldt alleen tot en met de open dagen.

Corona update

Alle lessen en de open dagen vinden plaats volgens de laatste coronamaatregelen en hygiënische voorschriften. Daarnaast beschikt het pand over een zeer uitgebreide luchtzuiveringsinstallatie, waardoor meer dan voldoende verse lucht circuleert.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 10:55

Sneak preview: een kijkje in de nieuwe bibliotheek

Nog twee dagen wachten en dan opent de nieuwe bibliotheek haar deuren. De buitenkant van het gebouw is bij veel Alphenaren inmiddels wel bekend, maar hoe zit het met het interieur? Wij namen alvast een kijkje.

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.