Josh Walet

Slachtoffers steekpartij ontslagen uit ziekenhuis

De twee vrouwen die gewond waren geraakt bij de steekpartij aan de Diamantstraat op 28 mei, zijn ontslagen uit het ziekenhuis. Dit laat burgemeester Spies weten aan het AD.    

De 32-jarige moeder en 17-jarige dochter raakte beide zwaargewond en moesten vechten voor hun leven. Een tweede dochter raakte lichtgewond maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het gezin verhuisd naar een plek buiten de gemeente, de andere gezinsleden die niet gewond raakte bij de steekpartij zijn al naar een andere plek verhuisd.

De vader van het gezin, die verantwoordelijk is voor de steekpartij, zit nog steeds vast. Vorige week werd bekend dat hij nog zeker drie maanden vast blijft zitten, dan begint zijn rechtszaak. Er is nog steeds veel onduidelijk over wat er zich heeft afgespeeld in de flat. De 41-jarige man wordt aangeklaagd voor poging tot doodslag.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.