Advertorial Economie

Slagerij Jan Antonisse heeft heel veel lekkers

Het heerlijke avondje komt er deze week weer aan! En wij maken bij Slagerij Jan Antonisse in Alphen aan den Rijn heel veel lekkers voor u!

Slagerij Antonisse is de Gourmet-specialist van Alphen aan de Rijn en omstreken. Voor al uw gourmetschotels bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u speciale wensen of vragen? Neem contact met ons op via 0172-478151 of kom langs in de winkel.

Vergeet tevens niet uw saucijzenletter of -staaf te bestellen! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 15:51

14-jarige jongen vermist

Op dit moment wordt er een 14-jarige jongen uit Hazerswoude-Rijndijk vermist. Hij is mogelijk richting Alphen vertrokken.

Politiek vandaag 15:33

Groot bedrag uit Steunfonds naar Theater Castellum

Het aantal toegewezen aanvragen voor financiële steun vanuit culturele, maatschappelijke en sport organisaties stijgt. Inmiddels zijn er ook aanvragen afgewezen, of is een aanzienlijk kleinere bijdrage verstrekt. Een groot bedrag van 3 ton gaat naar Theater Castellum.

Winkels vandaag 14:58

WereldFood opent binnenkort in De Atlas

In de eerste helft van augustus opent een nieuwe winkel de deuren in winkelcentrum De Atlas: WereldFood. Met de komst van de winkel WereldFood zijn alle winkels in het winkelcentrum weer bezet en is er geen leegstand meer.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 13:26

Een aantrekkelijke aanbieding bij Keukensale Alphen aan den Rijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Ga dan eens langs bij Keukensale in Alphen aan den Rijn. Daar hebben ze nu wel een heel aantrekkelijke aanbieding: bij de aanschaf van een nieuwe keuken krijg je een gratis televisie!

Natuur en recreatie vandaag 12:47

Avifauna bouwt nieuwe volière voor de Stellers zeearend

Bij de grote vijver in Vogelpark Avifauna wordt een nieuwe volière gerealiseerd voor de Stellers zeearend. “Het wordt een enorme volière waar de Stellers zeearend straks alle ruimte heeft om zijn grote vleugels uit te slaan”, vertelt woordvoerder Pamela Stolze.