sv ARC

Sloop hoofdtribune ARC is begonnen

Deze week is begonnen met de sloop van de hoofdtribune van sv ARC. Hiervoor in de plaats komt een gloednieuwe hoofdtribune, die naar verwachting in december wordt opgeleverd. Voorzitter Irma Ligtvoet gaf symbolisch het startsein voor de sloop van de oude tribune.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering eind juni 2021 is de nieuwbouw van de hoofdtribune goedgekeurd. Het bestuur van ARC heeft daarop aan het bedrijf Tribune-bouw de opdracht gegeven tot nieuwbouw van de hoofdtribune.

De sloop van de oude hoofdtribune is deze week begonnen. Zodra de bouwvergunning binnen is, kan er vanaf 13 september worden begonnen met de fundering. Daarna zal de verdere opbouw volgen. De verwachting is dat de tribune in december klaar zal zijn, mits alles voorspoedig loopt.

Iedereen die ARC een warm hart toedraagt heeft de optie om zichzelf te vereeuwigen in de tribune. Dit kan door voor € 50 één of meerdere stoeltjes te doneren. Dat kan via deze link.

sloop tribune arc 3.jpg
Het begin van de sloop van de hoofdtribune. Foto: sv ARC
tribune arc schetsontwerp.jpg
Een schetsontwerp van hoe de nieuwe hoofdtribune eruit komt te zien. Foto: sv ARC

Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.