SlowRun

SlowRun Alphen aan den Rijn geeft een 10-weekse cursus weg!

SlowRun is een totaal concept voor vrouwen vanuit een ontspannen basishouding. Tijdens de 10-weekse cursus staat plezier en ontspanning centraal. Je gaat samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (her)ontdekken. Enthousiast? Doe dan mee met deze speciale winactie en maak kans op een 10-weekse cursus!

Wat kun je winnen?

Een 10-weekse cursus bij SlowRun Alphen aan den Rijn. SlowRunnen is voor iedere vrouw die vanuit haar hart, met liefde voor zichzelf, (weer) wil gaan bewegen. In de 10-weekse opbouwfase gebruik je de powerwalk-slowrun-powerwalk methode. Naast deze basisbewegingen zal er iedere week een ander thema zijn, variabel van ademtechniek, meditatie, yoga en core training. Dit alles om (weer) in jouw natuurlijk ontspannen staat van 'zijn' te raken.

De cursusdag is op zaterdagochtend om 09:30 uur. Je start in het Zegerslootgebied en bent samen met de andere vrouwen ruim een uur onderweg. Mocht deze dag je niet uitkomen kun je altijd even contact met SlowRun opnemen om te kijken naar de verdere mogelijkheden. Ze hebben nog gewone lessen op woensdagochtend 10:00 uur, woensdagavond 19:30 uur en op zondagochtend 10:00 uur.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht liken, delen en in de reacties laten weten waarom je de 10-weekse cursus graag zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot maandag 17 januari. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Wendy Bouman heeft gewonnen, gefeliciteerd!

Over SlowRun Alphen aan den Rijn

Annemiek van Zoomeren heeft als missie om vrouwen zichzelf (weer) te laten leren voelen door te gaan bewegen. “SlowRun is ontstaan vanuit een behoefte om te delen waar ik zelf blij van word. Waar ik van groei, waardoor ik meer bij mijn eigen ik uitkom”, vertelt Annemiek. Zij wil vrouwen meegeven dat je heel veel van je lichaam kan leren als je er goed naar luistert. “SlowRun is terug naar binnen, voelen hoe het echt met jou gaat nu en ontdekken wat jij nodig hebt, wat jij jezelf kunt geven om je (nog) beter te gaan voelen.”

En je doet het niet alleen. Samen met een groep vrouwen (her)ontdek je de lol in bewegen. “Geen schaamte, geen prestatiedruk, laagdrempelig, maar vooral veel plezier! We werken naar een haalbaar doel voor jou. Tijdens de trainingen die ik verzorg wil ik je laten voelen hoe je met de juiste techniek en de juiste aandacht, heerlijk vrij en minder belastend kan bewegen en jezelf weer écht kan gaan voelen. En dat samen.”

Is SlowRunnen iets voor jou? Neem dan contact op met Annemiek via info@slowrun-alphenaandenrijn.nl of bekijk de website


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Magazine 2021 gisteren 16:34

100 jaar Albert Heijn in Alphen aan den Rijn

In 2021 was het een eeuw geleden dat Albert Heijn zich vestigde in Alphen aan den Rijn. Op 1 maart 1921 opende er namelijk voor het eerst een winkel van Albert Heijn in de Julianastraat. Dat filiaal is inmiddels alweer jaren gesloten, maar Albert Heijn is nog steeds te vinden in het Alphense straatbeeld. Het jubileum is wel een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen honderd jaar. Duik je mee in de geschiedenis van de Albert Heijn in Alphen aan den Rijn? 

Werken gisteren 14:40

De nieuwste vacatures van week 3

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.

Limesjaar 2022 gisteren 11:51

ROMEINEN De kade

Het Romeinse castellum in Alphen aan den Rijn, Albaniana, is gebouwd langs de oever van de rivier de Rijn. In de Romeinse tijd was de Oude Rijn de snelstromende hoofdstroom in de delta van de machtige rivier.

Alphens Magazine 2021 gisteren 09:39

(On)bekende Alphenaar Rianne Kompier: "Ik heb mijn zinnen gezet op het WK Freerunnen"

Als je de 20-jarige Rianne Kompier vraagt of zij zichzelf ziet als een bekende Alphenaar, dan zal ze daar ontkennend op antwoorden. Rianne, die tot de vaderlandse top in het freerunnen behoort, heeft met haar sport (in het verleden ook turnen) vaak in kranten en op websites gestaan. “Maar ik denk niet dat mensen mij dan op straat herkennen, dus ik zie mezelf toch meer als een onbekende Alphenaar.” 

Alphens Magazine 2021 22 jan. 2022 16:50

‘Het bunkertje’ onder de Salvatorikerk verdwijnt

We schrijven 1969 als na een innige samenwerking tussen de Hervormde en Alphense kerken onder de Salvatorikerk een jeugdsociëteit genaamd ‘Het Bunkertje’ haar deuren opent. Uitgangspunt was de jeugd vanaf 18 jaar elkaar te laten ontmoeten en ze zodoende weghouden van Café Markx en Midas.