Kathelijne Ammerlaan
Advertorial Gezondheid en welzijn

SlowRun Coach Annemiek van Zoomeren breidt uit met ‘SlowDown’

Annemiek van Zoomeren, bekend van haar werk als SlowRun-coach in Alphen aan den Rijn, heeft haar expertise uitgebreid met een nieuw initiatief genaamd ‘SlowDown’. Dit nieuwe project richt zich op het belang van ademwerk en de kracht die het kan bieden in het dagelijks leven.

Gedurende haar opleiding en werk als SlowRun-coach ontwikkelde Annemiek een groeiende interesse in ademtechnieken en hun effect op lichaam en geest. "Tijdens het SlowRunnen zetten we verschillende ademtechnieken in om op een ontspannen manier te kunnen (hard-)lopen en ik zag het grote effect hiervan," deelt Annemiek.

Door middel van workshops en coaching sessies verdiepte ze haar kennis over ademhaling en ontdekte ze hoe deze kan dienen als een krachtig instrument dat altijd binnen handbereik is. "Niet voor niets zeggen we dat de ademhaling de dirigent van je leven is," voegt ze eraan toe.

Coaching, Mindfulness en meditatie

De interesse in ademwerk bracht Annemiek ertoe om een opleiding te volgen tot ademcoach, en ze rondde ook met succes een opleiding af in coaching, mindfulness en meditatie. Nu biedt ze individuele sessies, groepssessies en diverse trainingen aan onder de vlag van ‘SlowDown’.

"Vanuit mijn opgedane kennis wil ik mensen helpen om bewuster te ademen en de kracht van ademhaling te ervaren," zegt Annemiek. "Door middel van technieken uit ademwerk, mindfulness en coaching kunnen mensen leren om beter om te gaan met stress, hun energieniveau te reguleren en meer balans te vinden in hun leven."

Diensten

SlowDown biedt verschillende diensten aan, variërend van individuele coachingssessies tot groepstrainingen gericht op ademhaling en mindfulness. Ademwerk is ook een groot hulpmiddel voor burn-out klachten en zelfs bij traumaverwerking. Annemiek zet haar passie voort om mensen te begeleiden naar een meer ontspannen en gebalanceerd leven, waarbij ademhaling centraal staat als een sleutel tot welzijn.

Ben jij benieuwd naar SlowDown? Bekijk hier de website of meld je direct aan!


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!