La Cubanita
Advertorial Horeca

Smakelijke actie bij La Cubanita: tapas met gratis Heineken 0.0

Vanaf dit weekend heeft La Cubanita wel een hele lekkere actie. Bij een bestelling van twee tapasboxen krijg je namelijk gratis twee blikjes Heineken 0.0!

Bij La Cubanita kun je nu de hele week genieten van de lekkerste tapas bij jou thuis. Voor € 12,50 heb je vier verschillende tapas. Kies voor een tapasbox met vier koude tapas naar keuze, of juist voor een tapasbox met vier warme tapas. Bij elke tapa die je extra bestelt, betaal je € 3,50. Denk bijvoorbeeld aan de carpaccio, maïskolfjes met roomboter en zeezout, aardappeltjes met pittige saus, toast met gerookte zalm en dille, of de cheesecake met aardbeiensaus als toetje.

Vanaf zaterdag 24 oktober krijg je bij bestelling van twee tapasboxen van La Cubanita, gratis twee blikjes Heineken 0.0 (15cl). Deze actie geldt een keer per bestelling/huishouden en zolang de voorraad strekt (op=op).

Bestellen kan via de website. La Cubanita bezorgt in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, Hazerswoude-Rijndijk, Aarlanderveen, Koudekerk. Afhalen is mogelijk bij Proeflokaal Bregje.

la cubanita tapas thuis actie heineken.jpg


Meer nieuws

Wat vindt de Alphenaar vandaag 11:12

Zo vieren Alphenaren dit weekend Sinterklaas

Ondanks dat het dit jaar anders zal zijn dan andere jaren is het zaterdag 5 december weer zover, dan staat pakjesavond voor de deur. De veiligheidsregio en de gemeente riepen al eerder op om de feestdag in met het eigen gezin te vieren vanwege het coronavirus. Maar houden Alphenaren zich hier ook aan?

Overige vandaag 10:31

22-jarige molenaar betreedt Molenviergang Aarlanderveen

De Bovenmolen (molen 3) van Molenviergang Aarlanderveen heeft een nieuwe molenaar. De 22-jarige Joël Grootendorst uit Ottoland bewoont en beheert sinds november de molen aan de Kortsteekterweg in Aarlanderveen.

Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen vandaag 07:29

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 18

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De achttiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.

Wonen en bouwen gisteren 17:48

De sloop bij het Rode Dorp gezien van bovenaf

Vorige week is de sloop van het Rode Dorp in Alphen van start gegaan. De eerste woningen zijn inmiddels gesloopt, de komende weken volgt de rest. Op deze dronebeelden krijg je een indruk van hoe het Rode Dorp er nu uitziet.