Smikkelen en smullen: nog één week tot de Alphens Restaurantweek

Zin in een culinair avondje uit? Dat komt goed uit. Over precies één week gaat namelijk de Alphens Restaurantweek van start, de smakelijkste week van Alphen en omstreken!

“Ober, mag ik de rekening?” Tja, en dat is tijdens de Alphens Restaurantweek eigenlijk best een aangename verrassing. Een meergangenmenu voor 25, 30 of 35 euro per persoon. En dat elke dag, elf dagen lang. Nee, niet in een cafetaria, maar in één van de 24 deelnemende restaurants in Alphen aan den Rijn en omstreken. Dus met stoelen, tafels, een grote keuken en een professionele bediening.

Deelnemende restaurants

Ga voor een gezellig avondje uit om het weekend te vieren of steun de horeca en ga een keer doordeweeks een hapje eten. In totaal doen 24 restaurants uit Alphen en omgeving mee aan de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek: Senzaa, Koeien en Kaas, Osteria la Piazza, Maggie Blue, De Stadsherberg, Brasserie de Alphense Burgemeester, El Caballo, ’t Oude Raadhuys, Brasserie Buuren, Restaurant ’s Molenaarsbrug, De Beren, Restaurant ’t Haasje, Restaurant de Zeeger, Grand Café Eight, Bij Hen, Bowling Alphen, Lekker eten en drinken, Proto, Bobs Latin Mexican, eetcafé NUSA, ’t Oude Pakhuys, Mister BBQ, Il Duomo en Wet ’n Wild The Social Club.

Reserveren

Heb jij nog geen plekje bemachtigd? Dan is nu het moment, want de reserveringen blijven binnenstromen. De teller staat inmiddels al op zo’n 1.000 couverts. Niet gek ook, want de bijzondere menu’s zijn ook deze editie weer om je vingers bij af te likken. Twijfel dus niet langer, kies je restaurant en reserveer snel via www.alphensrestaurantweek.nl.

Let op: vanaf 25 september wordt er in horecagelegenheden gewerkt met een coronatoegangsbewijs. Het coronatoegangsbewijs is niet nodig op terrassen.

De najaarseditie van de Alphens Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door Nieuw Elan

nieuw elan.JPG


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.