Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Wet ’n Wild serveren ze hun lekkerste specialiteiten!

Wet ‘n Wild Social Club aan het meer is een jonge frisse horecagelegenheid waar je kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance. Tijdens de Alphens Restaurantweek halen zij alles uit de kast om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Specialiteiten menu

Als voorgerecht geniet je bij Wet ’n Wild van een verzameling van verschillende voorgerechten. Het blijft dus spannend wat je krijgt totdat het op tafel staat.

Voor het hoofdgerecht kan je kiezen tussen de schnitzel Wet ’n Wild met spek, ui, champignons en seizoensgroenten, geserveerd met friet of een knolselderij steak van de grill met champignon-truffel ragout, kaassaus en kaaskrokant, geserveerd met friet.

Als laatst is het natuurlijk tijd voor een dessert! Bij het nagerecht kan je genieten van een banoffee bananenmousse met koekjescrumble, karamelijs en toffeesaus.

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omstreken jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Krijg jij al trek van deze heerlijke specialiteiten? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.