Advertorial Horeca

Snackbar De Pieper zoekt enthousiaste en ondernemende Fastfoodmanager

Goudgeel gebakken met een krokante bite, dat is hoe friet moet zijn. Als Fastfoodmanager weet jij dat als geen ander. Je hebt een hart voor friet (en al het andere lekkers). Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan als Fastfoodmanager bij snackbar De Pieper!

Hoe gezellig het ook is om uit eten te gaan, soms heb je gewoon even trek in iets lekkers. In een frietje of een broodje kroket. In een ijsje voor de kids of in een bucket vol kip. Voor zo’n snelle snack komen bezoekers bij snackbar De Pieper, gelegen naast restaurant Bij Hen, midden in recreatiegebied Zegersloot in Alphen aan den Rijn.

Enthousiast en ondernemend

Als modern fastfoodbedrijf vindt De Pieper service en kwaliteit erg belangrijk. De klant is koning. Het overtreffen van de verwachting van klanten is iets waar ze Hieper De Pieper van worden. Om dat voor elkaar te krijgen is De Pieper op zoek naar een ondernemende Fastfoodmanager.

De Fastfoodmanager die De Pieper zoekt is iemand die volledig zelfstandig kan werken, maar wel met een team die je kan ondersteunen om je doelen te bereiken. Zo tillen jullie samen het fastfoodbedrijf naar een hoger plan en maken jullie het verschil. Een echte leider dus, iemand voor wie de horeca geen onbekende plek is.

Vind jij het leuk om (nieuwe) medewerkers aan te nemen, op te leiden en te motiveren? Zorg jij graag voor een goede mice en place? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de inkoop/verkoop, schoonmaak en onderhoud? Loop jij niet weg voor het oplossen van problemen/klachten? En heb jij geen moeite met het bewaken van bedrijfsresultaten en het aan- en bijdragen van verbeteringen? Dan zoekt De Pieper jou!

Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Check dan de volledige vacature en solliciteer direct! Snackbar De Pieper is ook altijd op zoek naar oproepkrachten.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.