Advertorial Horeca

Snackbar De Pieper zoekt enthousiaste en ondernemende Fastfoodmanager

Goudgeel gebakken met een krokante bite, dat is hoe friet moet zijn. Als Fastfoodmanager weet jij dat als geen ander. Je hebt een hart voor friet (en al het andere lekkers). Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan als Fastfoodmanager bij snackbar De Pieper!

Hoe gezellig het ook is om uit eten te gaan, soms heb je gewoon even trek in iets lekkers. In een frietje of een broodje kroket. In een ijsje voor de kids of in een bucket vol kip. Voor zo’n snelle snack komen bezoekers bij snackbar De Pieper, gelegen naast restaurant Bij Hen, midden in recreatiegebied Zegersloot in Alphen aan den Rijn.

Enthousiast en ondernemend

Als modern fastfoodbedrijf vindt De Pieper service en kwaliteit erg belangrijk. De klant is koning. Het overtreffen van de verwachting van klanten is iets waar ze Hieper De Pieper van worden. Om dat voor elkaar te krijgen is De Pieper op zoek naar een ondernemende Fastfoodmanager.

De Fastfoodmanager die De Pieper zoekt is iemand die volledig zelfstandig kan werken, maar wel met een team die je kan ondersteunen om je doelen te bereiken. Zo tillen jullie samen het fastfoodbedrijf naar een hoger plan en maken jullie het verschil. Een echte leider dus, iemand voor wie de horeca geen onbekende plek is.

Vind jij het leuk om (nieuwe) medewerkers aan te nemen, op te leiden en te motiveren? Zorg jij graag voor een goede mice en place? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de inkoop/verkoop, schoonmaak en onderhoud? Loop jij niet weg voor het oplossen van problemen/klachten? En heb jij geen moeite met het bewaken van bedrijfsresultaten en het aan- en bijdragen van verbeteringen? Dan zoekt De Pieper jou!

Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Check dan de volledige vacature en solliciteer direct! Snackbar De Pieper is ook altijd op zoek naar oproepkrachten.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.