Josh Walet
Advertorial Wonen en bouwen

“Snel, direct en zeer professioneel”

Momenteel woont Mark samen met zijn vrouw en twee zoons nog in hun oude huis aan de Overtoom. Om dit huis te verkopen, hebben zij de hulp ingeschakeld van Makelaardij Woondroom Alphen. Het resultaat? Een zeer tevreden klant.  

In juni hebben Mark en zijn gezin het huis aan de Overtoom verkocht en ze gaan in januari 2020 verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Burggooi. Na een onprettige ervaring bij een andere Makelaar, schakelden ze Gaby Paans van Makelaardij Woondroom Alphen in om hun huis te verkopen. “Wij zijn heel blij dat we met Gaby in zee zijn gegaan. Een echte no nonsense makelaar die goed op de hoogte is van wat zich afspeelt op de Alphense huizenmarkt”, vertelt Mark.

Het eerste contact
Mark vond Gaby via het televisieprogramma Makelaars met een Missie. “Op het moment dat we een onzeker gevoel hadden bij het contact met de eerste makelaar, zijn we verder gaan zoeken naar een makelaar die ons het vertrouwen wel kon geven. Toen zag ik Gaby met Woondroom Alphen op TV voorbij komen”, vertelt Mark. “Gaby kwam op ons over als een eerlijke en oprechte makelaar. Hij zei waar het op stond en draaide er niet omheen, gewoon to the point. Hij bracht zijn optreden in het TV-programma op zo’n leuke manier dat we dachten, daar moeten we eens mee om tafel gaan zitten.”

“De volgende dag hebben we Gaby opgebeld. Onder het genot van een kop koffie hebben we gepraat over het verkopen van ons huis. Gaby was heel transparant, zowel over de vaste courtage, kosten voor Funda en fotograaf, als over de taxatie van het huis”, vertelt Mark. “Hij verkocht zichzelf niet alleen goed op de televisie, maar gaf ook in het persoonlijk contact met ons zijn visitekaartje af.”

Woondroom
“Binnen 2 á 3 weken had Gaby maar liefst 10 bezichtigingen voor ons huis geregeld. In totaal heeft ons huis maar 2,5 maand te koop gestaan. Gaby heeft het heel snel weten te verkopen!” Mark is zeer te spreken over Makelaardij Woondroom en de vaardigheden van Gaby. “Alles wordt vlot geregeld en de lijntjes zijn kort. Dat is het voordeel en de charme van een kleiner makelaarskantoor, alles is heel persoonlijk en ze zijn altijd bereikbaar. Gaby handelt snel, direct en zeer professioneel. Meer tevreden dan dit kunnen we niet zijn over een makelaar!”

Woondroom is gevestigd aan de Hooftstraat 33 in Alphen aan den Rijn. Wil jij een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Neem dan contact op met Woondroom via info@woondroomalphen.nl of 0172- 764444. Of neem een kijkje op de website www.woondroomalphen.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:39

The Center of Beauty bestaat vijf jaar!

Deze maand bestaat The Center of Beauty vijf jaar, en dat moet gevierd worden met een leuke actie. Hoe heeft eigenaresse Carmen die jaren ervaren? 

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

Zeven nieuwe besmettingen in Alphen

GGD Hollands Midden meldt dat er in de afgelopen week in de gemeente Alphen aan den Rijn opnieuw zeven besmettingen met corona zijn vastgesteld. Een week eerder waren dat er acht.

Wonen en bouwen vandaag 08:40

Vijf jaar sinds de val van de Julianabrug: het brugdrama in beeld

Vandaag is het vijf jaar geleden dat het brugdrama plaatsvond. Bij werkzaamheden aan de Julianabrug in Alphen ging het compleet mis. Twee hijskranen die het brugdeel inhesen vielen om en richtten een enorme ravage aan. In deze fotoreportage van de Alphense fotograaf Josh Walet nemen we je mee terug naar dat bewuste moment. 

Alphens Restaurantweek gisteren 15:07

Vanaf morgen reserveren voor de zomereditie van de Alphens Restaurantweek!

Deze zomer blijven we met zijn allen meer thuis dan andere jaren. Daarom organiseren wij een speciale zomereditie van de Alphens Restaurantweek! Van 20 t/m 30 augustus zullen 19 restaurants in Alphen en omstreken hun uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangen diner. Vanaf morgen 12:00 uur kun je reserveren!

Advertorial Beauty en verzorging 1 aug. 2020 10:01

Helemaal zen: een bezoekje aan Coiffures Gilbert

Sinds maart 2020 kun je de nieuwe salon van Coiffures Gilbert vinden in de Stevinstraat in Alphen. En daar wil je heen – wij spreken uit ervaring!